Βίντεο- Οι απαντήσεις του κυρίου Σαχινίδη της Χ.Α..για το επεισόδιο με Κουμουτσάκο και την ανιστόρητη άποψη του Φίλη

ypernomarhia November 6, 2015 Comments Off on Βίντεο- Οι απαντήσεις του κυρίου Σαχινίδη της Χ.Α..για το επεισόδιο με Κουμουτσάκο και την ανιστόρητη άποψη του Φίλη

Ο Βουλευτής Πέλλας της Χ.Α. Ιωάννης Σαχινίδης πριν ξεκινήσει τον λόγο του επί του νομοσχεδίου, ξεκαθάρισε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαδήλωσαν ως απλοί Έλληνες πολίτες απέναντι στην πρωτοφανή επίθεση του υπουργού Φίλη στον Ελληνισμό του Πόντου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
06-11-15 

Τόνισε μάλιστα ότι στην περίπτωση του υπουργού Παιδείας ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή φράση «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς».

Όσον αφορά το κατατεθέν νομοσχέδιο για την προσαρμογή στις οδηγίες της Ε.Ε. σχετικά με την ενεργειακή απόδοση, ο Συναγωνιστής επέκρινε την κρατική αδιαφορία για την εφαρμογή φωτοβολταϊκών μονάδων στο σύνολο των δημόσιων κτηρίων, μια ρύθμιση που θα μπορούσε να συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ακόμα, μόνο οξύμωρη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η στάση της κυβέρνησης, η οποία υποτίθεται ότι θα ενισχύσει την πρωτογενή παραγωγή, ενώ στην ουσία την καταστρέφει.

Ειδικότερα, πρόκειται για την κατακόρυφη αύξηση του συντελεστή ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου, το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά στη διαδικασία αγροτικής παραγωγής.
Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής Σαχινίδης αναφέρθηκε στο ζήτημα της μετάθεσης γραμματέων σε επιτροπές, μια προοπτική η οποία ουσιαστικά καταργεί την Ειδική Γραμματεία Σώματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων και συνεπάγεται την παραγραφή οικονομικών εγκλημάτων.

xryshaygh.com

Πηγή

Comments are closed.