Γ.Καρατζαφέρης: “Εάν αποδειχθεί ότι πήρα μίζες θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα”

ypernomarhia January 5, 2015 Comments Off on Γ.Καρατζαφέρης: “Εάν αποδειχθεί ότι πήρα μίζες θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα”
«Αισχρή σκευωρία» χαρακτήρισε την κατηγορία ότι ο ίδιος συνδέεται με μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

Είκοσι ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου…
και μετά από δύο μήνες απουσίας, ο κ. Καρατζαφέρης επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο, σημειώνοντας ότι «σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχω πάρει μίζες θα κρεμαστώ μόνος μου στο Σύνταγμα».

«Δεν υπάρχει τίποτα να με συνδέει με μίζες» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, αφήνοντας αιχμές για κυβερνητικούς σχεδιασμούς με τη φράση «εάν είχα πάει στα 40 χρόνια της ΝΔ ίσως να μην είχαν γραφεί όλα αυτά που γράφηκαν».

«Με τα δημοσιεύματα αυτά δεν χτύπησαν τον Καρατζαφέρη, χτύπησαν το 2,8% που έδωσε πρόσφατα η Metron Analysis στο ΛΑ.ΟΣ.» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι το κόμμα του θα κατέβει στις εκλογές του Γενάρη κανονικά, υπογραμμίζοντας ότι θα έχει συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα με το 75% των υποψηφίων να είναι νέοι άνθρωποι.

«Έφυγε η πιο καταστροφική Βουλή που έχει υπάρξει από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στον κυβερνητικό συνασπισμό ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ενώ υπογράμμισε την παντελή απουσία διαλόγου μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

«Δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν μεταξύ τους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, χαρακτηρίζοντας το κόμμα του οποίου είναι επικεφαλής «πατριωτικό».
Πηγή

Comments are closed.