Δύο χρόνια παρατημένη η Mercedes Συριζαίας βουλευτίνας (Φωτό) – Στο υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής

ypernomarhia November 5, 2014 Comments Off on Δύο χρόνια παρατημένη η Mercedes Συριζαίας βουλευτίνας (Φωτό) – Στο υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής
elas-lyste.blogspot

Σε αποθήκη του… ΟΔΔΥ έχει μετατρέψει το υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής, και συγκεκριμένα τον όροφο που χρησιμοποιείται για τη στάθμευση των βουλευτικών αυτοκινήτων, η… Βασιλική Κατριβάνου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής, όπως έχει γράψει το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, έχει εγκαταλείψει, και μάλιστα σε περίοπτη θέση, στην είσοδο του γκαράζ μια λευκή Mercedes 200 χωρίς πινακίδες, της οποίας το ασφαλιστήριο (που αναφέρει το ίδιο επίθετο με το δικό της, αλλά διαφορετικό μικρό όνομα, προφανώς επειδή η ιδιοκτήτρια είναι συγγενικό της πρόσωπο) έχει λήξει από τα τέλη του 2012.

Με λίγα λόγια, το όχημα βρίσκεται εγκαταλελειμμένο στο υπόγειο της Βουλής περίπου δύο χρόνια τώρα προφανώς επειδή η ιδιοκτήτριά του έχει παραδώσει τις πινακίδες. Ωστόσο, αντί να βρει κάποιο άλλο μέρος για να το στεγάσει, προτίμησε το… τζάμπα πάρκινγκ του Κοινοβουλίου, που έχει και φύλαξη.

elas-lyste

Πηγή

Comments are closed.