Εταιρειες στοιχηματος και μπόνους κατάθεσης

borbou November 2, 2014 Comments Off on Εταιρειες στοιχηματος και μπόνους κατάθεσης

nomimes-etairies-stoiximatosΈνα από τα δυνατά χαρτιά των στοιχηματικών εταιριών για να προσελκύσουν πελάτες είναι και τα bonus που προσφέρουν. Φυσικά οι αποδόσεις και όροι χρήσης τις καθιστούν ελκυστικές αλλά επειδή πλέον λίγο ως πολύ οι αποδόσεις είναι κοντά από εταιρία σε εταιρία, τότε στο παιχνίδι μπαίνουν και τα bonus.

Υπάρχουν πολλά είδη μπόνους. Κυρίως είναι χρηματικά. Οι στοιχηματικές εταιρίες συνήθως και όχι όλες σου δίνουν ένα μπόνους εγγραφής ως ανταπόδοση της επιλογής σου να επιλέξεις τη συγκεκριμένη ευκαιρία και που φτάνει ως και το 100% της κατάθεσης σου. Μπορεί να σου προσφέρει ένα δωρεάν ποντάρισμα σε ένα αγώνα, ο οποίος είναι σημαντικός ή να σου χαρίσει την επιστροφή χρημάτων εφόσον χάσεις. Ακόμη μπορεί σου δώσει την ευκαιρία για κάποια δωρεάν γυρίσματα στο καζίνο της εταιρίας, εκεί γενικότερα που τα μπόνους είναι πολύ γενναιόδωρα. Υπάρχουν εταιρίες που μπορούν να σου προσφέρουν δώρα μέσα από κληρώσεις ή συλλογής βαθμών μέσω του παιχνιδιού σου και του τζίρου.
Ταξίδια, ηλεκτρονικές συσκευές, εισιτήρια για κάποιο μεγάλο αθλητικό γεγονός είναι μερικά από αυτά. Βέβαια τα μπόνους αυτά δεν είναι χωρίς περιορισμούς. Τις περισσότερες φορές το μπόνους εγγραφής όταν και αν υπάρχει ουσιαστικά δεν μπορείς να το κάνεις ανάληψη παρά μόνο αν συμπληρώσεις ένα συγκεκριμένο αριθμό χρημάτων. Αυτό όμως ποικίλει από εταιρία σε εταιρία και δεν είναι κάτι σταθερό. Έτσι πιο πολύ αυτό το μπόνους χρησιμεύει ώστε ο παίκτης να έχει μεγαλύτερη κάβα ώστε να μπορέσει να κινηθεί όσο το δυνατό πιο έξυπνα και σωστά για να έχει επιτυχία.

Δεν πρέπει όμως να βλέπουμε με αρνητικό μάτι ένα τέτοιο μπόνους που σου δίνει την ευκαιρία να ποντάρεις με χρήματα που δεν είχες, Τις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το ρητό μπόνους να είναι και ό,τι είναι, αρκεί βέβαια να μην γίνει εργαλείο ώστε να παρασυρθούμε να ποντάρουμε με ποσά που υπερβαίνουν τις πραγματικές μας δυνατότητες.

Να ζητήσω ή όχι από την μπόνους απο την εταιρία στοιχήματος

Αρκετοί είναι οι παίκτες που όταν εγγράφονται σε εταιριες στοιχηματων δεν επιθυμούν να πάρουν και το μπόνους που τους προσφέρει. Στον αντίποδα, πολλοί είναι αυτοί οι παίκτες στοιχήματος που κάνουν εγγραφή και ένας από τους σημαντικούς λόγους που το πράττουν αυτό είναι τα ελκυστικά μπόνους που προσφέρονται.

Ποια είναι η αλήθεια όμως σε αυτές τις περιπτώσεις. Όταν μια εταιρια στοιχηματος προσφέρει ένα μπόνους, εγγραφής ας πούμε, προϋποθέτει ότι δεν μπορεί να κάνεις ανάληψη το μπόνους. Δηλαδή αν κάνω κατάθεση 100 ευρώ και πάρω μπόνους άλλα 100 ευρώ, δεν μπορώ τουλάχιστον άμεσα να κάνω ανάληψη τα 100. Θα χρειαστεί να συμπληρώσω ένα συγκεκριμένο ποσό παιξίματος για να ενεργοποιήσει η εταιρία το δικαίωμα του παίκτη να κάνει ό,τι ποσό να γίνει ανάληψη.

Από την άλλη όταν προσφέρεται ένα μπόνους δωρεάν παιξίματος τότε αυτό μπορεί να παιχθεί άμεσα και να μπει μαζί με το υπόλοιπο ποσό του λογαριασμού. Στον αντίποδα υπάρχουν αρκετές στοιχηματικές εταιρίες που σου παρέχουν την επιλογή να μην πάρεις μπόνους εγγραφής, φυσικά κάποιες δεν σου προσφέρουν καν μπόνους. Πολλοί είναι αυτοί που ενεργοποιούν αυτήν την επιλογή και έχουν το λόγο τους.

Αυτός είναι ότι τους παρέχεται η ευκαιρία να μην περιμένουν ώστε να συμπληρωθεί ένα συγκεκριμένο ποσό ώστε να είναι αναλήψιμο το ποσό του λογαριασμού. Βέβαια και αυτό ποικίλει από εταιρία σε εταιρία και έτσι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι όσον αφορά τις συνθήκες στοιχηματισμού που προσφέρει η κάθε στοιχηματική εταιρία. Έτσι εναπόκειται αποκλειστικά στον ίδιο παίκτη στο πως θέλει να κινηθεί στο παιχνίδι του ώστε να πάρει το μπόνους ή όχι.

Ο κάθε παίκτης στοιχήματος έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και διαφορετικό τρόπο προοσέγγισης, ώστε να μπορεί να προσαρμόσει τα όπλα ή παγίδες που του δίνει η εταιρία στην οποία έχει λογαριασμό.

Comments are closed.