Κραυγή αγωνίας από το νοσοκομείο «κολαστήριο» των φυλακών Κορυδαλού – Συγκλονιστικές φώτο-βίντεο

ypernomarhia December 8, 2015 Comments Off on Κραυγή αγωνίας από το νοσοκομείο «κολαστήριο» των φυλακών Κορυδαλού – Συγκλονιστικές φώτο-βίντεο

Μετά από 22 ημέρες αποχής από την φαρμακευτική τους αγωγή, οι ασθενείς κρατούμενοι στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, ανακοινώνοντας μέσω Twitter την έναρξη απεργίας πείνας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
eglimatikotita.gr – 08 Δεκ 2015 

To enikos.gr, από την πρώτη στιγμή έθιξε το πολύ σοβαρό αυτό θέμα, προβάλλοντας φωτογραφίες αλλά και τις καταγγελίες των κρατουμένων οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση.

Μάλιστα, οι αποκαλύψεις του enikos.gr έφτασαν στη Βουλή, μετά από ερώτηση βουλευτή για την τραγική κατάσταση που επικρατεί.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω της εκπομπής «στον ενικό» ζήτησε την παρέμβαση των συναρμόδιων φορέων για τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Δείτε το βίντεο:

Οι κρατούμενοι του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στον χώρο κράτησης.

Οι φωτογραφίες μέσα από το «κολαστήριο» και τα μηνύματα αγωνίας των κρατουμένων περιγράφουν μία ζοφερή κατάσταση, ενώ, σύμφωνα με τους ίδιους τους κρατούμενους, πρόσφατα πέθανε ένας καρκινοπαθής.

Τη Δευτέρα οι κρατούμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία πείνας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την αδιαφορία της κυβέρνησης και το απροχώρητο στο οποίο έχει φθάσει η κατάσταση.

ENIKOS.GR

Πηγή

Comments are closed.