Κυκλοφορεί στο Facebook Νο 60..«Οι εξουσιαστές των Εξαρχείων αποφασίζουν ποιος ζει και ποιος πεθαίνει»

ypernomarhia December 8, 2015 Comments Off on Κυκλοφορεί στο Facebook Νο 60..«Οι εξουσιαστές των Εξαρχείων αποφασίζουν ποιος ζει και ποιος πεθαίνει»

Οι εξουσιαστές των Εξαρχείων αποφασίζουν ποιός ζει και ποιός πεθαίνει. Το κατάστημα που έκαψαν στη Θεμιστοκλέους στήριζε μία ολόκληρη οικογένεια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
eglimatikotita.gr – 07 Δεκ 2015 

Ποιος “αγώνας” τους δικαιολογεί; Και για πόσο ακόμα;

Αντιγράφω από φίλη:

“Η κυρία που το είχε, τα σχεδίαζε και τα έραβε μόνη της στο υπόγειο, όπου ήταν το ραφείο. Συντηρούσε την άνεργη και διπλωματούχο κόρη της, η οποία το άνοιγε όταν η μητέρα της πήγαινε για θεραπευτικά λουτρά στη λίμνη της Βουλιαγμένη.

Ήταν συμπαθέστατη και έκανε εδώ και 40 χρόνια αξιοπρόσεχτες και φθηνές δημιουργίες στον ίδιο χώρο, στον ίδιο δρόμο, στη Θεμοστοκλέους, επιλέγοντας πάντα βαμβακερά υλικά, γιατί τα συνθετικά της έφερναν δύσπνοια. Έβλεπες πως ήταν από τα παλιά εκεί.

Μόνο τις Κυριακές έκλεινε και να που την Κυριακή μπήκε το μπουρλότο. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί έχω στενοχωρηθεί πολύ, πάρα πολύ με την ολική καταστροφή της οικογένειάς της και τη δική της. Για το τίποτα!”

Και ένα σχόλιο από την σελίδα μας στο Facebook 

Tα εξάρχεια είναι από τις πιο ωραίες περιοχές της πρωτεύουσας που αν δεν τις περπατήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις την ομορφιά τους…
Με πάρα πολλά νεοκλασσικά όπως σχεδόν και πέριξ της πλατείας βικτωρίας εκεί που τα συμφέροντα υποβαθμίζουν με χίλιους τρόπους τις περιοχές αυτές, για να έρθουν οι ξένες κτηματομεσιτικές και να πάρουν για ενα κομμάτι ψωμί τα υπέροχα αυτά πληγωμένα κτίρια,προστέθηκε και ο μπαμπούλας των μισθωμένων αντιεξουσιαστών…Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών,τρομοκράτες,ναρκομανείς,αλλοδαποί φονιάδες, συνθέτουν το σκηνικό της παλιάς αυτής γραφικής περιοχής…
Σε πείσμα όμως όλων αυτών υπάρχουν και οι νέοι Ελληνες, παιδιά που κατοικούν εκεί,παιδιά των πραγματικών Αθηναίων που φτιάχνουν επιχειρήσεις,προσπαθούν να φτιαξουν καφετέριες με βιβλιοθήκες μέσα ,ανοίγουν εστιατόρια,προσπαθούν να ορθοποδήσουν σε ένα εξαιρετικά εχθρικό περιβάλλον από την πολιτεία,που αγωνίζεται να τους τσακίσει…
Αυτή η οικογένεια που έκαψαν θα ήταν ένας από τους στόχους τους…

Πηγή

Comments are closed.