Σημεία των καιρών / Η ασυλία της Όλγας στα media…!!!

ypernomarhia December 28, 2012 0

Η περίεργη υπόθεση με την επιταγή του ΕΟΤ, είναι αλήθεια ότι δημιούργησε την πρώτη σκιά στην εικόνα της τρικομματικής κυβέρνησης. 

Για ευρύ κοινό ελάχιστη σημασία έχει, ποιος… εγκέφαλος βρίσκεται πίσω από τον συγκεκριμένο ερασιτεχνισμό. Όπως, λίγοι είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν με καθυστέρηση πέντε και έξι ετών, ποιος υπουργός ευθύνεται για την διάλυση της βιτρίνας της χώρας, που θα έπρεπε να είναι ο ΕΟΤ. Απεναντίας, εκείνο που κατάλαβαν οι πάντες, είναι ότι αντί να ασχολούμαστε με τον Τουρισμό, και το πώς θα προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες στην χώρα μας, ασχολούμαστε με την βεντέτα της κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον «κολλητό» της, Νίκο Καραχάλιο.

Η αλήθεια στην θέση της σημερινής υπουργού Τουρισμού, βρισκόταν οποιοδήποτε άλλο πολιτικό στέλεχος, σήμερα, ενδεχομένως να μην ήταν στην θέση του. Αυτό όμως, δεν ισχύει για την όμορφη Όλγα, η οποία προσπαθεί να «χρεώσει» τον λογαριασμό στον Καραχάλιο, θέλοντας να συνεχίσει το ανέμελο πολιτικό της ταξίδι. Το πρόβλημα για την Ελλάδα, πέραν του δημοσιονομικού, έχει να κάνει και με την διαχρονική νοοτροπία που διακατέχει το πολιτικό προσωπικό. Χρεώνουμε την ευθύνη στον κύριο «από κάτω», και προχωράμε.

Αν αυτή η νοοτροπία δεν αλλάξει, δύσκολα ο τόπος θα πάει μπροστά. Και, αν τα Media, δεν αρχίσουν να αντιμετωπίζουν το ίδιο την κυρία Όλγα και τον κύριο Μανώλη, απλά θα συνεχίσουμε βουλιάζουμε στο βούρκο της υποκρισίας. Η κυρία Κεφαλογιάννη, όπως και ο επί χρόνια αυτοκόλλητός της, κ. Καραχάλιος, οφείλουν μια σειρά από εξηγήσεις. Πέραν τούτου, η υπουργός πρέπει να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το γεγονός ότι επέμενε να τοποθετήσει τον κολλητό της, ως γενικό γραμματέα του ΕΟΤ. Από κει και πέρα, προκύπτει και ένα ηθικό ζήτημα για την κυρία Κεφαλογιάννη, που έχει να κάνει με το γεγονός ότι πριν προλάβει να “σκάσει” το θέμα, άρχισε να συμπεριφέται, σαν να μην την απασχολούσε το όλο ζήτημα. Σαν να μην γνώριζε τον κ. Καραχάλιο, σαν συνέβησαν όλα από ανθρώπους που μόλις χθες γνώρισε… Δυστυχώς, για την κυρία Όλγα, αυτή η πολιτεία, είναι μικρή…

Γιάννης Κουρτάκης

parapolitika.gr 

communenews

Leave A Response »