37ο πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων – Οι ομάδες και οι όμιλοι

Την Πέμπτη έγινε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων για το 37ο πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων.
Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν ο καταρτισμός των ομίλων για την νέα αγωνιστική περίοδο, η κλήρωση της 1ης φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Παρόντες ο υπεύθυνος του Αθλητικού τμήματος, Δημοτικός σύμβουλος κ. Αναστασίου Μιχάλης και τα μέλη της Επιτροπής των πρωταθλημάτων δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιαννακόπουλος Κ και Αργυρόπουλος Κ. αφού καλωσόρισαν τους υπευθύνους των ομάδων τόνισαν ότι «ο σκοπός του πρωταθλήματος των Εργαζομένων δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός. Οι παίκτες πρέπει να χαίρονται τα παιχνίδια, να διασκεδάζουν, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα εδώ και τριάντα τρία χρόνια, να αθλούνται με το άθλημα που αγαπάνε, τόνισε δε ότι ο Δήμος Λαρισαίων διοργανώνει εδώ και χρόνια το καλύτερο εργασιακό πρωτάθλημα σ΄ολη την Ελλάδα».
Στην συνέχεια έγινε η κλήρωση και οι ομάδες χωρίστηκαν σε έξι (6) ομίλους που θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα του ενός γύρου. Στην Β΄ φάση οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου και ο καλύτερος 3ος θα συγκροτήσουν την Α1 κατηγορία και οι υπόλοιπες την Α2 κατηγορία.
Με την λήξη της 2ης φάσης θα ισχύσει και ο θεσμός του κυπέλλου με συμμετοχή δεκαέξι ομάδων.
Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 12 Νοεμβρίου με την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι υπεύθυνοι των ομάδων θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία της διεύθυνσης όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή των ομάδων τους στο νέο πρωτάθλημα.

ΟΜΙΛΟΙ

1ος Όμιλος
COSMOS
DE TOX
ΚΟΜΜΩΤΕΣ
BRUNO
 
2ος Όμιλος
ΠΟΛ. ΜΗΧ/ΚΟΙ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
MIKEL
ΕΥΦΛ
3ος Όμιλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ
ΕΜΠΟΡΟΙ
ΜΕΣΙΤΕΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΙ
4ος Όμιλος
ΑΥΤ/ΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
ΕΞΟΔΟΣ
FRANKLIN
5ος Όμιλος
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ
ΔΕΥΑΛ
ΤΕΙ
ΕΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ 2
6ος Όμιλος
ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
DEL MONDE
ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ
ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ

The post 37ο πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων – Οι ομάδες και οι όμιλοι appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;