3χρονος έκανε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και παραλίγο να πεθάνει

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη το οποίο λίγο έλειψε να χάσει το τρίχρονο παιδί του από ένα εμβόλιο ανεμοβλογιάς.

Η μητέρα του τρίχρονου Χρήστου μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel για την περιπέτεια που έζησε και οδήγησε το παιδί της στο κρεβάτι του νοσοκομείου, μια ανάσα από τον θάνατο καταγγέλλοντας απανωτά λάθη γιατρών.

Τις επόμενες μέρες η κατάσταση υγείας του τρίχρονου επιδεινώθηκε και έτσι αναγκάστηκε να μεταφερθεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας. «Εκεί όλοι ήταν εξαιρετικοί και έσωσαν το παιδί μου» ανέφερε ο πατέρας του παιδιού.

Ο τρίχρονος Χρήστος νοσηλεύτηκε για δυο εβδομάδες στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης και σήμερα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

«Είμαστε μέσα γιατί το παιδί δεν μπορεί να σιτιστεί, είναι με σωληνάκι που ξεκινάει από τη μυτούλα του και καταλήγει στο στομάχι, του δίνεται ειδικό γάλα γιατί έχουν ατροφήσει οι μύες και δεν μπορεί ούτε να φάει ούτε να μιλήσει» τόνισε η μητέρα του.

 

newsbeast.gr

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης