Άγριο ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για η σύλληψη του δολοφόνου – Μαχαίρωσε τη φίλη του και μετά την έβαλε στο ψυγείο

Η αστυνομία του Belo Horizonte στην Βραζιλία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει έναν 26χρονο άνδρα ο οποίος σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν τα στοιχεία, μαχαίρωσε πολλές φορές την 30χρονη φίλη του και μόλις τη σκότωσε, άδειασε το ψυγείο και την έβαλε μέσα.

Η 30χρονη Elisângela Vespermann είχε χωρίσει με τον άνδρα της και τον τελευταίο καιρό συζούσε με έναν 26χρονο άνδρα. Η σχέση της με τον πρώην σύζυγο της ήταν καλή και επικοινωνούσαν σχεδόν καθημερινά.

Όταν πέρασε μια εβδομάδα που η Elisângela είχε να επικοινωνήσει μαζί του, ο πρώην σύζυγος της πήγε στην αστυνομία και ύστερα από λίγες ημέρες αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα της και αφού έψαξαν καλά το σπίτι τη βρήκαν νεκρή, μαχαιρωμένη μέσα στο ψυγείο.

Γείτονες είπαν στους αστυνομικούς ότι το ζευγάρι μάλωνε συχνά ο άνδρας ήταν ζηλιάρης ενώ πρόσφατα τον είχαν ακούσει να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει

The post Άγριο ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για η σύλληψη του δολοφόνου – Μαχαίρωσε τη φίλη του και μετά την έβαλε στο ψυγείο appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr