Ακολουθία της Μεγάλης Πέμπτης – live

Η κορύφωση του Θείου Δράματος – «Η ακολουθία των Αγίων Παθών»

Παρακολουθείστε ζωντανά την Ακολουθία των Αγίων Παθών από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου.

Τις ημέρες αυτές που μας έχει ζητηθεί να «Μένουμε Σπίτι», ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού και να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας και τους εαυτούς μας, οι αναγνώστες του neakriti.gr θα έχουν την δυνατότητα μέσα από το site μας να παρακολουθήσουν τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Το newsone.gr, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου, σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε ζωντανή σύνδεση τις Ακολουθίες της εβδομάδας των Παθών και του Άγιου Πάσχα.

Έτσι σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου στις 18:00, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την Κορύφωση του θείου δράματος. Τελείται η «Ακολουθία των Παθών» όπου αναβιώνονται τα Σωτήρια και φρικτά Πάθη του Ιησού Χριστού.

Μεγάλη Πέμπτη βράδυ (όρθρος Μεγάλης Παρασκευής)

Την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ (τα γεγονότα της Μεγάλης Παρασκευής) έχουμε την Κορύφωση του θείου δράματος, τελείται η «Ακολουθία των Παθών» και θυμόμαστε και βιώνουμε τα Σωτήρια και φρικτά Πάθη του Κυρίου. Δηλαδή, τα πτυσίματα, τα μαστιγώματα, τις κοροϊδίες, τους εξευτελισμούς, τα χτυπήματα, το αγκάθινο στεφάνι και κυρίως την Σταύρωση και το θάνατο του Χριστού.

The post Ακολουθία της Μεγάλης Πέμπτης – live appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr