Ακρίβεια εκτός ελέγχου, κυβέρνηση εκτός πραγματικότητας – Νέο ρεκόρ του πληθωρισμού με 10,2%!

 

Με αφορμή το νέο αρνητικό ρεκόρ που κατέγραψε ο πληθωρισμ​ός τον Απρίλιο του 2022, όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία την ΕΛΣΤΑΤ ανήλθε στο 10,2%, το υψηλότερο ποσοστό των τελευταίων 28 ετών (!) ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Μόλις λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του κυρίου Μητσοτάκη από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ, όπου περιέγραφε την οικονομική κατάσταση στην χώρα μας ως ιδανική, η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ με τον νέο ρεκόρ του πληθωρισμού στο 10,2% έρχεται για να τον προσγειώσει ανώμαλα στην πραγματικότητα. Ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ με ευθύνη της Κυβέρνησης ΝΔ, η οποία εδώ και μήνες απορρίπτει τις προτάσεις μας, κωφεύει στις εκκλήσεις μας και αρνείται να λάβει ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Οι συμπολίτες μας βρίσκονται σε απόγνωση. Ο μήνας δεν βγαίνει! Η αισχροκέρδεια στο ρεύμα και οι ανατιμήσεις σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έχουν διαλύσει κάθε προϋπολογισμό, οικιακό και επαγγελματικό. Δεν πάει άλλο! Ας το καταλάβει ο ανέμελος Πρωθυπουργός και ας διευκολύνει την κατάσταση με την παραίτηση της Κυβέρνησής του. Έτσι κι αλλιώς, η αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική αλλαγή και μια προοδευτική διακυβέρνηση που θα έχει στο επίκεντρό της τους πολλούς, έχει αρχίσει.».

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης