Αν μια αγγελία εργασίας έχει αυτά τα 4 στοιχεία, τότε μάλλον πρέπει να μείνεις μακριά

Ναι, είναι αλήθεια ότι οι αγγελίες εργασίας είναι ένας από τους βασικούς τρόπους για να βρεις δουλειά. Παλιότερα έψαχνες μέσα στις σχετικές εφημερίδες, τώρα η διαδικασία γίνεται κυρίως μέσα από τα sites αναζήτησης εργασίας. Και όντως μπορείς να βρεις μια θέση με αυτόν τον τρόπο. Άλλωστε, αν στείλεις το βιογραφικό σου π.χ. σε 30 μεριές, είναι πιθανό κάποιοι από αυτούς να σε καλέσουν για συνέντευξη. Και να ακούσεις το πολυπόθητο «προσλαμβάνεστε» λίγο μετά.

Τώρα όμως θα δούμε την άλλη πλευρά. Διότι δεν είναι όλες οι αγγελίες αξιόλογες. Ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου η ανεργία είναι μεγάλη. Και άρα κάποιοι εργοδότες θα θελήσουν ίσως… να το εκμεταλλευτούν, προσφέροντας πολύ λίγα, και ζητώντας πάρα πολλά.

Το It’s Possible παρουσιάζει τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι μια αγγελία δεν είναι και τόσο καλή. Και μάλλον πρέπει να επικεντρωθείς σε μια άλλη για να μη χάσεις τον χρόνο σου.

Διαβάστε την συνέχεια στο itspossible.gr

The post Αν μια αγγελία εργασίας έχει αυτά τα 4 στοιχεία, τότε μάλλον πρέπει να μείνεις μακριά appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Newsone.gr