Ανατροπή στην υπόθεση της 14χρονης που μαχαίρωσε τη μητέρα της

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ανατρέπουν τα όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για το αιματηρό περιστατικό.

 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Open, ο σύντροφος του θύματος υποστηρίζει ότι η 14χρονη υπνοβατούσε όταν μαχαίρωσε τη μητέρα της στα Καμίνια.
«Η μικρή είναι ένα θαυμάσιο παιδί. Δεν έπαιζε video games, είναι του αθλητισμού περισσότερο. Η μόνη εξήγηση που έχει δοθεί μέχρι τώρα είναι ότι υπνοβατούσε εκείνη τη νύχτα. Ξύπνησε από τις φωνές της μητέρας της και υπέστη σοκ», τόνισε ο σύντροφος της μητέρας.
Στο Θριάσιο νοσηλεύεται η 48χρονη μητέρα που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την 14χρονη κόρη της στα Καμίνια του Πειραιά, ενώ κοιμόταν. «Τέλος καλό, όλα καλά» λέει η μητέρα που δέχθηκε τις μαχαιριές από το νοσοκομείο.
Όπως αναφέρει ο ψυχολόγος Δημήτρης Απατάγγελος στο δελτίο του Open «το φαινόμενο της υπνοβασίας μπορούμε να πούμε πως σαν φαινόμενο είναι εξαιρετικά σπάνιο ειδικά όταν συνδέονται με τέτοιες βίαιες πράξεις. Δεν μπορεί όμως να είναι απίθανο».
Το 14χρονο κορίτσι που οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα έχει επιστρέψει στο σχολείο της και στις καθημερινές δραστηριότητες και συνήθειές της. Άποψη των ειδικών είναι πως το κορίτσι δεν πρέπει να παρεκκλίνει από το πρόγραμμά της.
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Γιάνναρος τονίζει στο ίδιο ρεπορτάζ πως «μετά το περιστατικό ο αρμόδιος εισαγγελέας και ανακριτής αποφάνθηκαν πως το παιδί πρέπει να συνεχίσει να παρακολουθεί απρόσκοπτα τη σχολική του καθημερινότητα και του επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα για να παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο».

Πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης