Απίστευτος οδηγός ΚΤΕΛ παράτησε τους μισούς επιβάτες και πήρε άλλο πλοίο

Ένας οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα το Σάββατο (18/7), όταν βρέθηκε στο λιμάνι Ηγουμενίτσας το μεσημέρι, άφησε τους μισούς επιβάτες στο λιμάνι να πάρουν το επόμενο καράβι και επιβιβάστηκε σε άλλο καράβι.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο οδηγός δεν μπορούσε να περιμένει το επόμενο πλοίο και άφησε πίσω περίπου 15 επιβάτες που είχαν εκδώσει εισιτήριο για το λεωφορείο και το λιμάνι από τα ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Έτσι, οι ίδιοι έμειναν με τις αποσκευές στο χέρι, γιατί ο οδηγός, αφού αφίχθη νωρίτερα στο λιμάνι Ηγουμενίτσας, αποφάσισε να επιβιβαστεί στο καράβι που αναχωρούσε 13:45 με τους μισούς επιβάτες που έβγαλαν εκείνη την ώρα εισιτήριο.

Μάλιστα, στα παράπονα των επιβατών, ο οδηγός έβαλε επιδεικτικά τις φωνές λέγοντας πως «δεν μπορεί να περιμένει το επόμενο καράβι, που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει το λεωφορείο».

Παράλληλα, την ώρα που έβγαζαν οι επιβάτες τις βαλίτσες, έκλεισε απότομα το πορτ παγκάζ σε επιβάτη που είχε πολλές αποσκευές και τον καθυστερούσε για να μπει στο πλοίο.

Το περιστατικό ολοκληρώθηκε με τους επιβάτες να περιμένουν το επόμενο καράβι στην Ηγουμενίτσα.

Πηγή: grtimes.gr

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης