Αποθεώθηκε ο Τσίπρας για τη Συμφωνία των Πρεσπών: Αυτοί που ανέχονταν τις μολότοφ στα σπίτια βουλευτών και τις κινητοποιήσεις των δήθεν μακεδονομάχων τώρα λένε θα τιμήσουν τη Συμφωνία (vid)

Στο σημείο που ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών και τη σημερινή στάση της κυβέρνησης της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη πραγματικά τα λεγόμενά του ενθουσίασαν το ακροατήριο που σε κάποια στιγμή εγέρθηκε χειροκροτώντας έντονα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας:

Εκεί που πραγματικά ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε τον εαυτό του σε υποκρισία και δημαγωγία ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών.

Η προηγούμενη κυβέρνηση προχώρησε σε μια πατριωτική συμφωνία με τους γείτονες μας και λοιδορήθηκαμε. Βρεθήκαμε στον τοίχο να απολογούμαστε γιατί υπερασπιστήκαμε το πατριωτικό συμφέρον γιατί υπερασπιστήκαμε την ειρηνική συμβίωση με τους γείτονές μας.

Κι έρχονται σήμερα αυτοί που ανέχονταν τις κινητοποιήσεις των δήθεν μακεδονομάχων και δήθεν πατριωτών. Που πήγαν αυτοί φέτος; δεν τους είδε κάνεις φέτος έξω από το Βελλίδειο. Αυτοί που πέρσι μας λοιδορούσαν. Αυτοί που ανέχονταν τις επιθέσεις με μολότοφ στα σπίτια των βουλευτών. Αυτοί που λέγανε επιζήμια και προδοτική η συμφωνία. Αυτοί τώρα έρχονται και λένε ότι όχι μόνο θα την εφαρμόσουν αλλά και θα την τιμήσουν.

Και τους λέμε καλά θα κάνουν και θα την τιμήσουν, της αξίζει να τιμηθεί από κάθε κυβέρνηση, αλλά αυτό κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή από όσο είναι την κυβίστησή τους.

 

The post Αποθεώθηκε ο Τσίπρας για τη Συμφωνία των Πρεσπών: Αυτοί που ανέχονταν τις μολότοφ στα σπίτια βουλευτών και τις κινητοποιήσεις των δήθεν μακεδονομάχων τώρα λένε θα τιμήσουν τη Συμφωνία (vid) appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr