Αποβολή Λάρισας από τη Basket League ζητάει η ΕΕΑ – Ο τελευταίος λόγος στον ΕΣΑΚΕ

Ανατροπή σκηνικού για την Λάρισα. Παρά το γεγονός ότι μέχρι και την Πέμπτη οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και ο Θοδωρής Ριζούλης προσωπικά, είχαν λάβει διαβεβαιώσεις πως η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο νέο πρωτάθλημα και δεν θα υπάρξουν προβλήματα, ήρθε μια απόφαση που αλλάζει τα πάντα.

Η ΕΕΑ απέστειλε επιστολήστον ΕΣΑΚΕ, την Παρασκευή, διατάζοντας τον υποβιβασμό της ομάδας από την Θεσσαλία, κρίνοντας πως οι παρατυπίες στα θέματα μετοχικού κεφαλαίου ήταν πολύ σοβαρές. Κι αυτό η πληρωμή των 216 χιλιάδων, ήταν εκπρόθεσμη κατά την επιτροπή.

Η απόφαση της Επιτροπής είναι δεσμευτική ωστόσο ο τελευταίος λόγος, για τον υποβιβασμό των Θεσσαλών, ανήκει στον ΕΣΑΚΕ. Η απόφαση αναμένεται να παρθεί στο επόμενο ΔΣ του Συνδέσμου στις 30/07.

Αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Ιωνικός, ο οποίος όμως θα παραμείνει στην Basket League, ως Ιωνικός 1965, καθώς αγόρασε το ΑΦΜ του Διαγόρα Δρυοπιδέων.

The post Αποβολή Λάρισας από τη Basket League ζητάει η ΕΕΑ – Ο τελευταίος λόγος στον ΕΣΑΚΕ appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;