Ασυρμάτους συντονισμένους με τις συχνότητες της ΕΛΑΣ είχε ο Βούλγαρος βαρυποινίτης που συνελήφθη στην Κέρκυρα

ΕΛΛAΔΑ

 

Αξιωματικοί της Ασφάλειας ερευνούν τις διασυνδέσεις με μέλη του οργανωμένου εγκλήματος που ενδεχομένως να είχε αναπτύξει ο Βούλγαρος βαρυποινίτης κακοποιός (που συνελήφθη από την αστυνομική διεύθυνση Κέρκυρας) στην χώρα μας, όπου ζούσε τα δυόμιση τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο pontiki.gr ανώτεροι αξιωματικοι της ΕΛ.ΑΣ διέμενε και δραστηροποιούταν στο νησί των Φαιάκων με πλαστα στοιχεία ταυτότητας.

Όμως οι Έλληνες αστυνομικοί οι οποίοι τον είχαν θέσει τους τελευταίους μήνες υπό διακριτική αλλά καθημερινή παρακολούθηση κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από τη σύγκριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του.

Ο φυγόποινος βαρυποινίτης είχε ανάπτυξη επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κέρκυρα και είχε ανοίξει κατάστημα σιδηκών. Ηταν αλουμινάς στο επάγγελμα.

Επίσης, εκτός από το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του από την έρευνα των διωκτικών αρχών προέκυψε ότι κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί έπειτα από αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομη της ειδικής ομάδας της ΕΚΑΜ, με βαρύ οπλισμό στην κατοχή του.

Εκτός από όπλα και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στο σπίτι του βρέθηκαν και δυο ασύρματοι συντονισμένοι στις συχνότητες της ελληνικής αστυνομίας και του λιμενικού. Στοιχεία που ερευνούν οι Αρχές σχετικά με τους σκοπούς ης παρουσίας του στην Ελλάδα και πιθανή εγκληματική δραστηριότητα.

ΕΛΑΣ
βαρυποινίτης
Βούλγαρος
Has video: 

Πηγή: