Αθλητικός Δικαστής: Αθώωσε την ΑΕΛ, ζήτησε τον επανορισμό του αγώνα με τη Λαμία

Ο Χριστόφορος Μάρκου, αθλητικός δικαστής της Super League, απάλλαξε την ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης, λόγω του θέματος που είχε προκύψει με τα δελτία.

Σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Super League είχε κληθεί η ΑΕΛ, για τα όσα συνέβησαν και συνέβαλλαν στην αναβολή του αγώνα της 21ης ημέρας του πρωταθλήματος με την Λαμία.

Ωστόσο, μετά από από τη δικαίωση της από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην υπόθεση της ανάκλησης των δελτίων 11 ποδοσφαιριστών τους, οι άνθρωποι της ΑΕΛ ζήτησαν την απαλλαγή τους και τον επανορισμό του αγώνα.

Το αίτημα τους έγινε δεκτό από αθλητικό δικαστή της Super League, Χριστόφορο Μάρκου, ο οποίος διέταξε και τον επανορισμό του αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΠΑΕ ΑΕΛ:«Με την παρούσα μας, σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκε ημερομηνία προς συζήτηση  ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της από 9-2-2021 Πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., της από 9-2-2021 ενστάσεως της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και της από 12-2-2021 παρεμβάσεως της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,  η 23-2-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, κατά την οποία και καλείστε να παραστείτε»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Αθλητικός Δικαστής: Αθώωσε την ΑΕΛ, ζήτησε τον επανορισμό του αγώνα με τη Λαμία appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;