Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι ανακοίνωσε πως οι παίκτες δέχτηκαν μείωση 70% πετώντας… καρφιά προς τη διοίκηση

Οι περικοπές μισθών στην Μπαρτσελόνα είναι πλέον γεγονός, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της ομάδας, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εξέφρασε και την πίκρα του για το πως χειρίστηκε το θέμα η διοίκηση.

Με ανάρτησή του στα social media, o Λιονέλ Μέσι, ανακοίνωσε πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα συμφώνησαν σε γενναία περικοπή των μισθών τους λόγω των οικονομικών επιπτώσεων του κορονοϊού, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς της διοίκησης πάνω στο ζήτημα.

Ο Αργεντινός σούπερσταρ των “μπλαουγκράνα” επεσήμανε πως οι παίκτες ουδέποτε αρνήθηκαν μείωση, ενώ έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην πληρώσουν το… μάρμαρο οι υπάλληλοι του κλαμπ, όπως έχουν κάνει και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται.

Η ανάρτηση του Μέσι

“Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Σχετικά με τους μισθούς των παικτών όσο διαρκεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πριν απ’ όλα, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η θέλησή μας ήταν πάντα να εφαρμοστεί μία μείωση των μισθών που λαμβάνουμε. Γιατί καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι πρόκειται για μία πρωτόγνωρη κατάσταση και είμαστε οι πρώτοι που ΠΑΝΤΑ βοηθάμε το club όταν μας το έχει ζητήσει.

Επίσης, πολλές φορές το έχουμε κάνει με δική μας πρωτοβουλία σε άλλες στιγμές που το θεωρήσαμε απαραίτητο ή σημαντικό. Γι’΄αυτό δεν μας εκπλήσσει ότι μέσα στο club, υπάρχει κάποιος που προσπαθεί να μας βάλει πίεση για να κάνουμε κάτι που πάντα ήταν ξεκάθαρο ότι θα το κάναμε.

Έτσι, εάν η συμφωνία άργησε λίγες ημέρες, είναι γιατί ψάχναμε τη φόρμουλα για να βοηθήσουμε το club και επίσης τους εργαζόμενους σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Από τη δική μας πλευρά, έφτασε η στιγμή να ανακοινώσουμε ότι στο περιθώριο της μείωσης 70% του μισθού μας κατά τη διάρκεια της περιόδου έκτακτης ανάγκης, θα κάνουμε ακόμη μερικές θυσίες για να μπορούν οι εργαζόμενοι του club να πάρουν το 100% του μισθού τους κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης.

Το ότι δεν μιλήσαμε μέχρι τώρα έγινε γιατί προτεραιότητα για εμάς ήταν να αναζητήσουμε πραγματικές λύσεις για να βοηθήσουμε το club, αλλά κι αυτούς επίσης που θα ζημιώνονταν περισσότερο απ’ αυτή την κατάσταση. Κλείνουμε χωρίς να σας στείλουμε ένα χαιρετισμό, αλλά με πολύ δύναμη σε όλους τους “μπλαουγκράνα” που περνούν δύσκολα σε αυτές τις σκληρές στιγμές, αλλά και σε όλους όσοι περιμένουν με υπομονή το τέλος αυτής της κρίσης στα σπίτια τους.

Πολύ σύντομα θα βγούμε απ’ αυτή την περιπέτεια και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Ζήτω η Καταλονία και η Μπαρτσελόνα”.

The post Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι ανακοίνωσε πως οι παίκτες δέχτηκαν μείωση 70% πετώντας… καρφιά προς τη διοίκηση appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;