Μπέος: Ο Ουάρντα επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, ο Δουβίκας θα πωληθεί μέχρι 15 Ιανουαρίου

«Στα πλαίσια των καλών σχέσεων που έχουμε, εγώ δεν μπορώ να αρνηθώ»

Ξεκάθαρος όσον αφορά το σήριαλ με τον Αμρ Ουάρντα εμφανίστηκε με δηλώσεις ο Αχιλλέας Μπέος. Τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό είχε βάλει στο στόχαστρο ο Άρης, ενώ και ο ΠΑΟΚ ήθελε την επιστροφή του στη Τούμπα, κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει.

Όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Βόλου, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει τελικά στον «Δικέφαλο» του Βορρά. «Με εμάς υπέγραψε για έναν χρόνο, άρα ο παίκτης ανήκει στον Βόλο. Επειδή μας τον έδωσε ο ΠΑΟΚ, στα πλαίσια των καλών σχέσεων που έχουμε, εγώ δεν μπορώ να αρνηθώ», δήλωσε στον Focus FΜ.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την περίπτωση του Τάσου Δουβίκα, επισημαίνοντας πως ο Έλληνας επιθετικός θα έχει πωληθεί μέχρι 15 Ιανουαρίου χωρίς να πει ομάδα, αλλά θα μείνει στον Βόλο μέχρι το καλοκαίρι ως δανεικός. «Έχει επίσημες προτάσεις στα χέρια του ο Βόλος ή κρούσεις να το πω έτσι και από ομάδες του εξωτερικού και από δυο ομάδες στην Ελλάδα, η μια από αυτές είναι ο ΠΑΟΚ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast

The post Μπέος: Ο Ουάρντα επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, ο Δουβίκας θα πωληθεί μέχρι 15 Ιανουαρίου appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;