Μπέος: Σύντομα το Μονακό θα αντιγράφει τον Βόλο (Videos)

ΕΛΛAΔΑ

 

Το έργο στην οδό Καραμπάτζη εγκαινίασε ο Αχιλλέας Μπέος, υποστηρίζοντας ότι σύντομα το Μονακό θα αντιγράφει τον Βόλο.

Συνοδεία… κλαρίνων έφτασε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στην οδό Καραμπατζάκη το πρωί της Δευτέρας για να εγκαινιάσει το πρώτο τμήμα του έργου, το οποίο παραδόθηκε στην κυκλοφορία.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, o δρόμος άνοιξε και ήδη σε αυτόν κυκλοφορούν οχήματα με ταχύτητα έως 30 χιλιόμετρα ενώ έχουν τοποθετηθεί νέα παγκάκια και δέντρα στα πεζοδρόμια.

Ο Α. Μπέος τόνισε ότι η Δημοτική του Αρχή λειτουργεί προς το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων και πως όλος ο Δήμος μετατρέπεται και πάλι σε ένα απέραντο εργοτάξιο για να κατασκευαστούν έργα που στερήθηκαν για χρόνια οι πολίτες του Βόλου και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν είναι προεκλογική.

«Επ ευκαιρία ζητώ την υπομονή, την κατανόηση και την συνδρομή των πολιτών για τις ταλαιπωρίες που αναπόφευκτα θα υπάρξουν, αλλά αξίζει τον κόπο. Ο Βόλος αλλάζει και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων μας. Σε λίγο θα μπορούμε να λέμε ότι δεν θα γίνει ο Βόλος Μονακό, αλλά το Μονακό Βόλος» επισήμανε μεταξύ άλλων.

Το επεισόδιο στις Σταγιάτες

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Βόλου είχε βρεθεί πρόφατα ξανά στο προσκήνιο, όταν επισκέφθηκε τον Ιούλιο το χωριό Σταγιάτες όπου δημιουργήθηκε ένταση για τα σχέδια ιδιωτικοποίησης του νερού.

Κατά την αποχώρησή του Αχιλλέα Μπέου από το χωριό, όταν και εν μέσω αποδοκιμασιών κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να μιλήσει αρχικά με κάποιες γυναίκες. Σε κάποια στιγμή τους είπε «είναι δυνατόν κυρίες να μιλάτε έτσι;», με εκείνες να του απαντούν «από τις κυρίες θα το βρεις», καθώς θεώρησαν ότι το είπε ειρωνικά.

Μάλιστα σε διάλογο που άνοιξε με κάτοικο της περιοχής, ο οποίος του φώναζε πως είναι ανεπιθύμητος ακούγεται να του απαντάει λέγοντας: «15 μ@λ@κ€ς είστε».

Μπέος
Βόλος
Μονακό
εγκαίνια
έργο
Has video: 

Πηγή: