Μπουντενχόλζερ: «Αξίζει και με το παραπάνω το back to back MVP ο Αντετοκούνμπο»

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται να δώσει τα φετινά βραβεία του και αυτά δεν θα περιλαμβάνουν την «φούσκα». Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο βασικός υποψήφιος για το βραβείο MVP και ο προπονητή τους δεν θα μπορούσε να συμφωνεί πιο πολύ με αυτό.

«Δεν ήξερα ότι θα γίνει έτσι. Νομίζω ότι έχουν παίξει 64, 65 ή ακόμα και 66 παιχνίδια οι ομάδες, οπότε υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός και σίγουρα και πιο σημαντικό είναι ότι ο Γιάννης, στο μυαλό μας, έχει κάνει παραπάνω από αρκετά για να αξίζει το back to back MVP. Αυτά που κάνει για εμάς και στις δύο άκρες του παρκέ, αυτά που κάνει κάθε βράδυ, ο τρόπος που θέτει τον πήχη, που βάζει την κουλτούρα, η ηθική του στην δουλειά, είναι ως απλού συμπαίκτη.

Είναι απίστευτος συμπαίκτης, παίζει χωρίς εγωισμό, κάνει τα πάντα. Και νομίζω ότι αυτός είναι ο τύπος του MVP, οπότε νιώθω ότι το αξίζει και θα είμαστε ενθουσιασμένοι να τον υποστηρίζουμε».

Πηγή: protothema.gr

The post Μπουντενχόλζερ: «Αξίζει και με το παραπάνω το back to back MVP ο Αντετοκούνμπο» appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;