Μπρος στα κάλλη, τι είν’ ο πόνος – Δείτε το «εκρηκτικό» τατουάζ της Cardi B (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ
 
Μετά το άκρως extreme floral τατουάζ που ξεκινάει από το λαιμό και καταλήγει στο μηρό, η Cardi B αποφάσισε να μοιραστεί μια ακόμα δημοσίευση στο Instagram με ένα άλλο tattoo της που το περιποιήθηκε πέραν του δέοντος.
 

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Η ράπερ πρόσθεσε νέες λεπτομέρειες στο αρχικό σχέδιο του tattoo που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του σώματός της, τονίζοντας το με ζωηρά χρώματα και παραπάνω σχέδια. Στην ανάρτηση, η Cardi πρόσθεσε μια φωτογραφία πριν και μετά με το τατουάζ που απεικονίζει ένα παγώνι.
 

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Το «έργο τέχνης» που υπάρχει στο σώμα της – το οποίο ξεκινάει από το μηρό της ράπερ και τυλίγεται γύρω από το σώμα της μέχρι το κάτω μέρος της μέσης της – είναι πιο τολμηρό και πιο πολύχρωμο. Το σχέδιο διαθέτει φωτεινά μπλε φτερά, ένα μεγάλο ανοιχτό λουλούδι λωτού και μια ζωντανή φούξια πεταλούδα, μαζί με νέες, μικρότερες λεπτομέρειες λουλουδιών.
 
Η Cardi B εξήγησε στην ανάρτησή της ότι έχει το συγκεκριμένο τατουάζ εδώ και δέκα χρόνια και ότι “πέρασε ώρες πόνου για να βγει το τελικό αποτέλεσμα”.
 
Σημείωσε επίσης ο tattoo artist, Jamie Schene, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος και το λουλουδάτο τατουάζ της ράπερ ότι “έκανε μια αλλαγή στο παγώνι της Cardi!”, προσθέτοντας ότι “χτύπαγε” το συγκεκριμένο τατουάζ επί επτά ημέρες.
 
Πηγή: Marie Claire

Cardi B
Τατουάζ
Has video: 

Πηγή: