Χαμός με τις φωτό από το Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά- Μόνο άντρες μετανάστες

Πολλά σχόλια έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες από την Γιορτή του Δήμου Αθηναίων στο Σύνταγμα για την αλλαγή του χρόνου. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν, ότι στην πλατεία για την γιορτή της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, δεν υπήρχε γυναίκα ούτε για δείγμα, αφού ο χώρος είχε κατακλυστεί από άνδρες.κυρίως μετανάστες.

Τα σχόλια είναι χαρακτηριστικά:

Στις συναυλίες που γίνονται στο Σύνταγμα τα τελευταία χρόνια για τη πρωτοχρονιά, πηγαίνουν μόνο άντρες μετανάστες. Ποια γυναίκα θα τολμήσει να πάει εκεί; Δυστυχώς η ζωή μας έχει ήδη αλλάξει και εμείς κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας ακόμα.

Ακόμα και η Αφροδίτη Μάνου, που λόγω αριστερών καταβολών δύσκολα θα κατηγορηθεί για ρατσισμό απέναντι στους μετανάστες, το σχολίασε με τον τρόπο της:

Να μού λείπει αυτή η “πολυπολιτισμικότητα”. Να μού λείπει μια πλατεία γεμάτη πηγαία, μεγάλα αντρικά χαμόγελα που φωτογραφίζονται και φωτογραφίζουν την παντελή γυναικεία απουσία απ’ τη Γιορτή, απ’ τη Χαρά και τη Ζωή. Βυζάκια έξω, κορίτσια! Μην αφήσετε να σάς εξορίσουν απ’ τη χαρά!

 

Χιλιάδες κόσμου συγκεντώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Χιλιάδες κόσμου συγκεντώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

 

Πολύ κόσμος είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος για την γιορτή της Πρωτοχρονιάς, αλλά οι γυναίκες ήταν απούσες…

 

The post Χαμός με τις φωτό από το Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά- Μόνο άντρες μετανάστες appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr