Δείτε πριν την μετάδοση μια από τις κορυφαίες στιγμές του Κώστα Τουρνά

Μια ξεχωριστή βραδιά έχει ετοιμάσει το «Σπίτι με το MEGA» για αυτό το Σαββατόβραδο με καλεσμένο τον Κώστα Τουρνά.

Ο τραγουδοποιός που έχει σφραγίσει με τις επιτυχίες του την ελληνική μουσική από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα, έρχεται στο MEGA με εκλεκτούς καλεσμένους σε μια βραδιά-έκπληξη.

Στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Κώστας Τουρνάς γιορτάζει πενήντα χρόνια μουσικής πορείας επιλέγοντας τα πιο αντιπροσωπευτικά και αγαπημένα τραγούδια του.

Συντροφιά με τους φίλους του, που έχουν έρθει για να τον τιμήσουν, μας ταξιδεύει στο χρόνο με επιτυχίες όπως: «Μην της το πεις», «Όμορφη», «Δεν το ξανακάνω σ’ Autobianchi», «Ντισκοτέκ», «Δεν μετανιώνω», «Κυρίες και κύριοι», «Αλητείες» και πολλές ακόμα.

Μαζί με την Ελπίδα, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Γιάννη Κότσιρα και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, παιδικό φίλο και συνοδοιπόρο του στους θρυλικούς Poll, ο Κώστας Τουρνάς μας προσκαλεί σε μία μουσική συνάντηση με νοσταλγικές μελωδίες, υπέροχα ντουέτα και πολλές εκπλήξεις.

Ελπίδα και Τουρνάς υμνούν τον «Πιο καλό τραγουδιστή»

Η Ελπίδα, σταθερή φίλη και συνοδοιπόρος του Κώστα Τουρνά ερμηνεύει μαζί του μεγάλες του επιτυχίες με πιο σημαντική τον «Πιο καλό τραγουδιστή».

Από το μακρινό 1973 και τον δίσκο «Αστρόνειρα» το κομμάτι παραμένει αξεπέραστο χιτ και δεν λείπει ποτέ όχι μόνο από τα προγράμματα του Τουρνά αλλά και από κανένα ελληνικό πάρτι.

«Γεια σου, γεια σου / ποιος σου έκλεψε ας ξέραμε τη χαρά σου / Γεια σου, γεια σου / ας μπορούσα για λίγο να μπω στην καρδιά σου / Γεια σου, γεια σου, γεια σου γεια σου» λοιπόν και το κέφι μόλις ξεκίνησε.

Πηγή: Ζωή & Τέχνες – ΤΑ ΝΕΑ