«Δεν μπορείτε να αγγίξετε, αλλά μπορείτε να τραγουδήσετε στις στέγες» – Υπέροχο τραγούδι του Bono για τους Ιταλούς (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ο Bono των U1 έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι με τίτλο «Let Your Love Be Known», το οποίο εμπνεύστηκε από τα viral video των Ιταλών που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού και τραγουδούν απ’ τα μπαλκόνια τους.

«Δεν μπορείτε να αγγίξετε, αλλά μπορείτε να τραγουδήσετε στις στέγες, να τραγουδήσετε με το τηλέφωνο, να τραγουδήσετε και να μου υποσχεθείτε ότι δεν θα σταματήσετε, τραγουδήστε και δεν θα είστε ποτέ μόνοι, αφήστε την αγάπη σας να γίνει γνωστή» τραγουδά ο Μπόνο με την υπέροχη φωνή του παίζοντας πιάνο σε ένα video που πόσταρε στον λογαριασμό των U2 και κέρδισε χιλιάδες like.

Μάλιστα στην ανάρτησή του, που έγινε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, αφιερώνει το τραγούδι στους Ιταλούς που τον ενέπνευσαν, στους συμπατριώτες του Ιρλανδούς, σε όσους περνούν δύσκολα αυτές τις ημέρες αλλά και στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

 
 
 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 
 

 
 

 
 
 

for ANYONE who this St. Patrick’s day is in a tight spot and still singing. For the doctors, nurses, carers on the front line, it’s you we’re singing to. Bono

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη U2 Official (@u2) στις

Bono
Ιταλία
Κορωνοϊός
Has video: 

Πηγή: