Διακοπή πρότεινε ο Αλαφούζος, σύμφωνες πολλές ομάδες!

Απόλυτη επιβεβαίωση στο δημοσίευμα του SDNA, που έκανε λόγο για συζητήσεις στη Σούπερ Λιγκα προκειμένου να διακοπεί το πρωτάθλημα και να μην διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, στο διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού που γίνεται με τηλεδιάσκεψη, πρότεινε την διακοπή του πρωταθλήματος, χωρίς να γίνουν οι αγώνες κατάταξης.

«Οποιαδήποτε σκέψη για επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι ανεδαφικη» τόνισε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού που βρήκε σύμμαχο τόσο τον Άρη, όσο επίσης τον Παναιτωλικό (που ζήτησε οι ομάδες να παραμείνουν 16) αλλά και τον Πανιώνιο καθώς όπως είπε ο Χρήστος Δάρας η κορύφωση της πανδημίας θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου άρα θα χαθεί και ο Μάϊος.

Συζητήσεις πάντως, για διακοπή έχουν γίνει και από ομάδες που σήμερα, δεν τάχθηκαν υπέρ της καθώς το κόστος αν συνεχιστούν οι αγώνες θα είναι δυσβάσταχτο (π.χ. από τα συμβόλαια παικτών).

Το πιο πιθανό είναι να δοθεί μια παράταση, χρονικό περιθώριο 20 ημερών και στη συνέχεια να παρθεί η οριστική απόφαση, αφού επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Το γεγονός πάντως, ότι η ΟΥΕΦΑ την Τετάρτη 1/4 διεμήνυσε να εξαντληθούν τα περιθώρια για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, δεν σημαίνει ότι έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό των Ενώσεων για να γίνουν κανονικά οι αγώνες. Για παράδειγμα υπάρχει το Βέλγιο όπου οι αγώνες δεν θα συνεχιστούν.

The post Διακοπή πρότεινε ο Αλαφούζος, σύμφωνες πολλές ομάδες! appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;