Δικηγόρος Ειρήνες Μούρθου: «Αν πίσω από την 33χρονη κρύβεται κύκλωμα θα παραιτηθώ»

«Αν αποδειχθεί ότι πίσω από την κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα π0ρνογραφίας ανηλίκων ή οτιδήποτε άλλο και έχουμε να κάνουμε με μια βαρύτερη περίπτωση θα παραιτηθώ της υπερασπίσεως», ανέφερε κατηγορηματικά ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της Μαρκέλλας, στη Θεσσαλονίκη.

«Όσον αφορά το κινητό και τον σκληρό δίσκο από το λάπτοπ που κατέστρεψε, το έκανε για να αποτρέψει την σύλληψή της και να πάει στην Θεσσαλονίκη και να παραδοθεί, αλλά και γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνευρεθεί 3ρωτικά και δεν ήθελε να τους εκθέσει, αλλά και ιδιωτικές φωτογραφίες της.

Οχι γιατί θέλει να συγκαλύψει κάποιους» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, σε ερώτηση που του έγινε και αφορούσε τους λόγους για τους οποίους η 33χρονη κατέστρεψε το λάπτοπ και το κινητό της.

Μάλιστα, τόνισε ότι ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους συνεβρέθη ερωτικά.

«Πάσχει από κατάθλιψη, επειδή έχασε την επιμέλεια του παιδιού της»

Ο κ. Νουλέζας στάθηκε στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης, καθώς όπως είπε πάσχει από κατάθλιψη, επειδή έχασε την επιμέλεια του παιδιού της και για αυτό τον λόγο στράφηκε στα ναρκωτικά.

Επιπλέον, ανέφερε και ότι ο πρώην σύντροφός της ήταν αυτό που την ανάγκαζε να εκδίδεται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η εντολέας μου εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από τον πρώην σύντροφό της. Δεν το έκανε από οικονομική ανάγκη. Από τον Φεβρουάριο έχασε την επιμέλεια του παιδιού της την οποία πήρε ο πρώην σύζυγός της και έπεσε σε κατάθλιψη. Παίρνει σκληρά ναρκωτικά και ζάναξ».

Τέλος, ο κ. Νουλέζας, αναφέρθηκε και στους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου της οικογένειας της Μαρκέλλας, ο οποίος ανέφερε ότι του προτάθηκε να υπάρξει εξωδικαστικός οικονομικός συμβιβασμός. Ο δικηγόρος της 33χρονης από την πλευρά του ανέφερε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια πρόταση.

Σε δομή φιλοξενίας με το μικρότερο αδερφάκι της η Μαρκέλλα 

Όπως έγινε γνωστό, η 10χρονη θα φιλοξενηθεί προσωρινά σε δομή φιλοξενίας μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.

Στο μεταξύ, το μικρότερο αδελφάκι της ανήλικης φιλοξενείται επίσης τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, κάτι που έκριναν σκόπιμο στην παρούσα φάση οι αρχές. Η παραμονή θα είναι προσωρινή.

The post Δικηγόρος Ειρήνες Μούρθου: «Αν πίσω από την 33χρονη κρύβεται κύκλωμα θα παραιτηθώ» appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr