Δημήτρης Γιαννέτος: Η γκάφα του με τον Kanye West – Τον πέρασε για σερβιτόρο και του ζήτησε ποτό

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του έκανε πριν από 8 χρόνια ο γνωστός κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική και να δοκιμάσει εκεί την τύχη του.

Ο Γιώργος Σατσίδης και οι «Ιστορίες του Hollywood» τον συνάντησαν στο Μπέβερλι Χιλς κι εκείνος μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τις ιστορίες που έχει ζήσει με τους διάσημους.

Απίστευτη γκάφα…

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννέτος αποκάλυψε και την… τεράστια γκάφα που έχει κάνει απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους του πλανήτη. Τον Kanye West.

«Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι. Το 2013, όταν μετακόμισα, μου λέει η Maria Menounos, πάμε στο πάρτι Χριστουγέννων των Kardashians. Ήταν όλοι οι διάσημοι εκεί, ήμουν ο μόνος που δεν ήξερε κανείς. Το ποτό μου τελείωσε, πέρασε ένας άνδρας δίπλα μου, που ήταν ντυμένος σαν σερβιτόρος και λέω θα ζητήσω ένα ποτό. Βλέπω τη Maria να πηδάει πάνω από όλους και να μου φωνάζει ‘όχι’. Ήταν ο Kanye West, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τι του είπα» αποκάλυψε.

Όταν έφτασε στο Λος Άντζελες του συμπεριφέρονταν όλοι σαν παιδάκι. «Δεν ήξεραν κατά πόσο ξέρω να κάνω μαλλιά. Δεν πήγα να τους αποδείξω κάτι. Πρέπει να μηδενίσεις και να ξεκινήσεις να μαθαίνεις από την αρχή πώς σκέφτονται. Η γλώσσα ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο. Είχα καλό χέρι και υπομονή για να ακούω τι μου λένε. Ευκολότερες celebrities είναι εδώ, όταν ξέρουν κάποιον ειδικό στον χώρο, του αφήνονται, στην Ελλάδα είναι δύσκολο να τον επιλέξουν».

Όσον αφορά στη Maria Menounos και τον θάνατο της μητέρας της. «Πέρασε πολύ δύσκολα, τη στήριξε πολύ και κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή πολλά χρόνια».

Πηγή: Ζωή & Τέχνες – ΤΑ ΝΕΑ