Διπλό φονικό: Σκότωσε μάνα και γιό για μια θέση πάρκινγκ

Διπλό φονικό: Σκότωσε μάνα και γιό για μια θέση πάρκινγκ

Ο γιος είχε διαφωνίες με τον γείτονά του για το σημείο που παρκάρει το φορτηγό του. Χθες ο γείτονας συνάντησε την μητέρα του 40χρονου και άρχισε πάλι ο καβγάς. Μητέρα και γιος έκαναν το λάθος να πάνε στο γείτονα αργότερα για να συνεχίσουν τον καβγά. Πληροφορίες ότι πυροβόλησε άλλους δύο που βγήκαν για να δουν τι συνέβαινε.

Το σημείο που πάρκαρε ένας 40χρονος το φορτηγό του, φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να πέσει νεκρός τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του, στη Χρυσούπολη, από τα χέρια του 50χρονου γείτονά τους!

Το κακό έγινε χθες βράδυ. Η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Δευτερόλεπτα αργότερα, λογομαχούσε με τον φερόμενο ως δράστη του φονικού, μάλλον για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιος της το φορτηγό του.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μετά η γυναίκα μαζί με τον γιο της πήγαν στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και… εκεί έγινε το κακό.

Στην φωτογραφία φαίνεται το σπίτι που έχει αποκλείσει η αστυνομία αλλά και το φορτηγό που ανήκει στον 40χρονο που έπεσε επίσης νεκρός από τους πυροβολισμούς του δράστη και γείτονα του.

Ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη και αρχικά κρατήθηκε στο ΑΤ Χρυσούπολης, φέρεται ότι πυροβόλησε και κατά ακόμη δύο γειτόνων του, που φέρονται να βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει.

Ο φερόμενος ως δράστης, είναι σύμφωνα με πληροφορίες υπάλληλος του Δήμου Νέστου.

Πηγή: proininews, seleo

Πηγή: Ελλάδα