Δολοφονία στον Διόνυσο: Μετανιωμένος δήλωσε ο 77χρονος δράστης

Μετανιωμένος δήλωσε ο 77χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο δημοτικό υπάλληλο για μια διαρροή…

Την Πέμπτη θα περάσει ξανά το κατώφλι του ανακριτή ο δράστης του εγκλήματος στον Διόνυσο. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Αθήνας και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

«Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί» ανέφερε ο δικηγόρος του Παναγιώτης Χρυσικάκης, υποστηρίζοντας πως ο δράστης έχει μετανιώσει. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος, που ισχυρίζεται ότι υπήρχε διαπληκτισμός. Πριν από το συμβάν είχε προσπαθήσει να βρει το θύμα και την περασμένη Παρασκευή, κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

Ο κατηγορούμενος, μάλιστα, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ήταν με μάσκα οξυγόνου.

To χρονικό της τραγικής υπόθεσης

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Διονύσου, εκεί που έλαβε χώρα μια στυγερή δολοφονία το πρωί της Δευτέρας (27/1). Ένας ηλικιωμένος άνδρας, κάτοικος της περιοχής, προσήλθε στον χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Διονύσου, όπου εργαζόταν δημοτικός υπάλληλος, υπεύθυνος για τα δίκτυα ύδρευσης στην περιοχή και τον πυροβόλησε εξ επαφής.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το θύμα φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι, ενώ κατά τις ίδιες πηγές οι δύο άνδρες είχαν προηγούμενα.

Ο δράστης φέρεται να είναι ένας 77χρονος, ενώ το θύμα είναι ηλικίας 50 ετών. Κατά πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο δράστης φέρεται να παραπονιόταν στον υπάλληλο ότι ο δήμος δεν είχε μεριμνήσει για κάποιο πρόβλημα με την ύδρευση…

The post Δολοφονία στον Διόνυσο: Μετανιωμένος δήλωσε ο 77χρονος δράστης appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr