Ευχαριστήριο της Ο.Ε. των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων σε ΟΠΑΘΑ και Πανεπιστήμιο

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Όμιλο Παράκτιων Αλιέων Θαλασσίων Αθλημάτων (ΟΠΑΘΑ) για την υποστήριξη που παρείχε στη διοργάνωση. Τα σκάφη και οι χειριστές του ΟΠΑΘΑ μετέφεραν τους κριτές και διασώστες εντός θαλάσσης σε όσα αθλήματα ήταν αναγκαίο και συνόδευαν τους αθλητές του Canoe Ocean Racing και της ανοιχτής κολύμβησης.

Ο ΟΠΑΘΑ είναι ένας από τους πολλούς συλλόγους και φορείς της Πάτρας που συνέβαλλαν στο να διοργανωθούν με απόλυτη επιτυχία οι ΙΙ Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες και εξ αυτού του λόγου η Οργανωτική Επιτροπή τον ευχαριστεί θερμά.

Ευχαριστήριο της Ο.Ε. των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Πανεπιστήμιο Πατρών και τον καθηγητή κ. Αθανάσιο Αργυρίου για την υποστήριξη που παρείχαν στη διοργάνωση.  Ο κ. Αργυρίου έδινε καθημερινή και συνεχή ενημέρωση αναφορικά με την πρόγνωση του καιρού στην διάρκεια των Αγώνων και λίγες ημέρες πριν από αυτούς με την έκδοση δελτίου προγνώσεως καιρού ανά δωδεκάωρο.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι ένας από τους πολλούς συλλόγους και φορείς της Πάτρας που συνέβαλλαν στο να διοργανωθούν με απόλυτη επιτυχία οι ΙΙ Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες και εξ αυτού του λόγου η Οργανωτική Επιτροπή το ευχαριστεί θερμά.

*Χρυσοί χορηγοί των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια και ο ΟΠΑΠ.

The post Ευχαριστήριο της Ο.Ε. των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων σε ΟΠΑΘΑ και Πανεπιστήμιο appeared first on patrastimes.gr.

Πηγή: Αθλητικά – patrastimes.gr