Έγκλημα στην Κοιλάδα : «Έχασα γιο, όχι γαμπρό»

Την ίδια στιγμή που η υπόθεση για το έγκλημα στην Κοιλάδα εκδικάζεται, η μητέρα της κατηγορούμενης μίλησε, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μεσημεριανή εκπομπή, για την γνωριμία όπως και για την σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την μητέρα της κατηγορούμενης το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η κόρη της ήταν μόλις 16 ετών ενώ έκανε λόγο για έναν μεγάλο έρωτα.

«Δεν είχαν καβγάδες»

«Τον αγάπησε, τον ερωτεύτηκε» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Γεωργία.

«Τον γνώρισε όταν η Δήμητρα ήταν 16. Είχαν 5-6 χρόνια διαφορά. Μικρός ήταν κι αυτός, δεν ήταν μεγάλος. Και ο γαμπρός μου την αγαπούσε, και η Δήμητρα πάρα πολύ. Ο πρώτος της κι ο τελευταίος της. Ήταν ένα ζευγάρι νορμάλ. Δεν είχαν εντάσεις, δεν είχαν καβγάδες» συμπλήρωσε.

Η εξωσυζυγική σχέση, που φέρεται να είχε συνάψει το θύμα, δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη της οικογένειας. Όπως δήλωσε η ίδια, δεν είχαν καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε ενώ έκανε λόγο για «κουτσομπολιά» του χωριού που ήθελαν τον καπετάνιο να ζηλεύει την κόρη της.

«Έχασα γιο, όχι γαμπρό»

Διαψεύδοντας το ενδεχόμενο εξωσυζυγικής σχέσης της κατηγορούμενης, η μητέρα της μίλησε και για την 15χρονη εγγονή της, κόρη του ζευγαριού, που τώρα μεγαλώνει με την αδελφή της κατηγορούμενης.

«Εγώ τον γιο μου έχασα, όχι τον γαμπρό μου» κατέληξε η κυρία Γεωργία υποστηρίζοντας την αθωότητα της κόρης της.


Πηγή: Ελλάδα – ΤΑ ΝΕΑ