Εκρηξη σε αποστακτήριο στη Λάρισα – Οκτώ τραυματίες

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε αποστακτήριο που βρίσκεται λίγο έξω από τη Λάρισα και ειδικότερα στον δρόμο προς τον Τύρναβο.

Από την έκρηξη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν τραυματιστεί οκτώ άνθρωποι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο αποστακτήριο έσπευσε η Πυροσβεστική με οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9 π.μ. σε χώρο αποστακτηρίου έξω από τη Λάρισα που βρίσκεται  στο ύψος του 7ου χλμ. Τυρνάβου – Λάρισας.

Συναγερμός στις Αρχές

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές. Στο αποστακτήριο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα με την επέμβασή τους να αφορά το σβήσιμο των τελευταίων εστιών πυρκαγιάς που προκλήθηκε εξαιτίας της έκρηξης, χωρίς αυτή να επεκταθεί σε άλλους χώρους της επιχείρησης.

 Παράλληλα, στον τόπο του συμβάντος έφτασαν ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν έξι άτομα στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για την παροχή των πρώτων βοηθειών εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων που κυρίως αντιμετώπιζαν.

Πλέον τρία άτομα έχουν διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω νοσηλεία, ενώ σύμφωνα με την πρώτη εικόνα δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Πηγή: Ελλάδα – ΤΑ ΝΕΑ