Έκρυβε 14 καρδερίνες μέσα στα… παντελόνια του – «Καρφώθηκε» από το ασυνήθιστο φούσκωμα…

Οι ισραηλινές αρχές συνέλαβαν στα σύνορα του Ισραήλ με την Ιορδανία τον Παλαιστίνιο που επιχείρησε να περάσει παράνομα τις 14 ευρωπαϊκές καρδερίνες.

Οι αρχές σταμάτησαν τον άνδρα στο συνοριακό πέρασμα της Γέφυρας Αλένμπι, μεταξύ της Δυτικής Όχθης και της Ιορδανίας, καθώς οι φύλακες ασφαλείας παρατήρησαν ένα ασυνήθιστο φούσκωμα στα παντελόνια του, ανέφερε σήμερα σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του Γραφείου Διασύνδεσης με τους Παλαιστίνιους, COGAT.

Ισραήλ: Στοπ στο λαθρεμπόριο

Όταν του έκαναν σωματικό έλεγχο, βρήκαν τις 14 καρδερίνες, δεμένες στα πόδια του. Δεν διέθετε τις απαραίτητες άδειες για τα άγρια πουλιά και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το COGAT, ο άνδρας είπε πως αγόρασε τις καρδερίνες στην Ιορδανία και είχε σκοπό να τις πουλήσει στην Χεβρώνα, στην Δυτική Όχθη.

Ο διοικητής του συνοριακού περάσματος της Γέφυρας Αλένμπι, ο Χάντι Χατίμπ χαρακτήρισε το περιστατικό μια “σοβαρή” απόπειρα λαθρεμπορίου και δεσμεύτηκε να αποτρέψει το εμπόριο άγριας ζωής.

“Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε αδιάκοπα και να συνεργαζόμαστε με όλες τις πλευρές και για να παλέψουμε και να εξαλείψουμε αυτό το ανησυχητικό φαινόμενο”, πρόσθεσε.

Πηγή: newsit.gr

The post Έκρυβε 14 καρδερίνες μέσα στα… παντελόνια του – «Καρφώθηκε» από το ασυνήθιστο φούσκωμα… appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Κόσμος – Τι Νέα Λάρισα;