Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο και τη μικρή Μαρίνα

Άλλη μια υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία μοιράστηκε η Ελένη Μενεγάκη με τους θαυμαστές της, αυτή τη φορά μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, και την μικρότερη κόρη της, Μαρίνα.

Η παρουσιάστρια που επιστρέφει τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές της με τα αγαπημένα της πρόσωπα και μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Άνδρο, τον επίγειο παράδεισό της και περνάει φανταστικά.

Σήμερα, πόσταρε μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο και την μικρή της κόρη, Μαρίνα και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της: «Οικογενειακές καλοκαιρινες στιγμές ! #summer2021 #androsisland #onarexperience #greece #eleni».

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Ελένη συμφώνησε με το MEGA επιστρέφοντας στη μεσημεριανή ζώνη και στο καθημερινό ραντεβού με το κοινό της.

Οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή έχουν ξεκινήσει με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν για την τελική ομάδα που θα βρεθεί στο πλευρό της.

Μπορεί για την ώρα η ίδια να μην έχει περάσει σε ανακοινώσεις, η καθημερινή επαφή με τους θαυμαστές της συνεχίζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: Ζωή & Τέχνες – ΤΑ ΝΕΑ