Ένα ολόκληρο γήπεδο στο πλευρό του 9χρονου Quaden μετά το bullying που δέχθηκε

Ένα βίντεο με τον 9χρονο Quaden Bales που κλαίει, λέγοντας πως θέλει να πεθάνει επειδή έχει δεχθεί bullying για το ύψος του καθώς γεννήθηκε με νανισμό, συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες όλο τον πλανήτη.

Μετά το κύμα συμπαράστασης από διάσημους, η ζωή του 9χρονου Quadin έχει πια αλλάξει. «Από τη χειρότερη μέρα της ζωής του, βρέθηκε στην καλύτερη» είπε η μητέρα του μικρού μετά την αποθέωση που γνώρισε το παιδί όταν μπήκε μαζί με τους παίκτες της εθνικής ομάδας All-Stars του αυστραλιανού ράγκμπι στο γήπεδο. «Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τις διαστάσεις που θα λάβει αυτό» είπε η μητέρα του παιδιού, αναφερόμενη στο κύμα συμπαράστασης που έλαβε από όλο τον κόσμο.

Το 9χρονο αγόρι που έχει νανισμό, συγκλόνισε όλο τον κόσμο με το κλάμα του λόγω του bullying που υφίσταται στο σχολείο και μάλιστα σε ηλικία έξι ετών είχε δηλώσει για πρώτη φορά πως ήθελε να αυτοκτονήσει. Η μητέρα του 9χρονου Quadin δημοσίευσε το βίντεο που ο μικρός κλαίει με λυγμούς, περιγράφοντας τι συνέβη στον γιο της. «Αυτό κάνει το bullying», ενώ στη συνέχεια ακούγεται και ο μικρός να λέει ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. «Δώσε μου ένα μαχαίρι, θα σκοτωθώ. Θέλω να πεθάνω».

View this post on Instagram

One day we’re going to have someone like this running the world someone who knows real struggle someone who doesn’t let a disease or disability stop em because those r the special people.. they live and love life with nothing too look forward too and still make the best out of it while everybody else crying about they’re nails and shoes… I salute and praise this kid I’m so sorry bro you gone make it through this shit ⚡⚡#quadenbayles Stop bullying… PEASANTS

A post shared by TWITCH (@imtwitchboi) on

 

The post Ένα ολόκληρο γήπεδο στο πλευρό του 9χρονου Quaden μετά το bullying που δέχθηκε appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΚΟΣΜΟΣ – Newsone.gr