Επίσημο: Ανακοίνωσε Ουόσπαν η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory

Την απόκτηση του Ουέσλι Λαμάρ Ουόσπαν ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα ακόλουθα:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη σύναψη συνεργασίας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 με τον Wesley Lamar Washpun που αγωνίζεται ως point guard.

Ο καλαθοσφαιριστής κατάγεται από την Αμερική και το 2016 συμμετείχε στη διαδικασία του NBA Draft, δίχως να επιλεχθεί από κάποια ομάδα.

Την ίδια χρονιά έφυγε από τις ΗΠΑ με προορισμό την Ευρώπη και συγκεκριμένα τη BBL για λογαριασμό της MHP Riesen Ludwigsburg στη Γερμανία.

Στη συνέχεια γύρισε στην πατρίδα του για τους Iowa Energy/Wolves που συμμετέχουν στη G-League. Εκεί, έμεινε ως το 2019, όπου ταξίδεψε στη Λετονία για να φορέσει τα χρώματα της Ventspils, μιας ομάδας με πλούσια ιστορία στη χώρα. Με τους Λετονούς έπαιξε και στη διοργάνωση του Basketball Champions League.

Πλέον, βρίσκεται στη Λάρισα για την ομάδα, με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να του δίνει κανονικά τις κατευθύνσεις στη σημερινή (1/2) προπόνηση.

Αυτή η κίνηση επισημοποιεί σε όλα τα επίπεδα και την αναπλήρωση του κενού που άφησε ο Ντέβιον Μπέρι, στον οποίον οι διοικούντες εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

The post Επίσημο: Ανακοίνωσε Ουόσπαν η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;