Επίθεση Ακρίτα σε Άδωνη: Μένουμε που μένουμε σπίτι, να μη δουλέψει και το μαγαζάκι;

«Επιτρέπεται να κάνεις διαφήμιση της ιδιωτικής σου επιχείρησης χρησιμοποιώντας την πολιτική σου ιδιότητα;»

Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Άδωνη Γεωργιάδη που έσπευσε να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες εγκλεισμού λόγω πανδημίας, διαφημίζοντας τα διαδικτυακά μαθήματα της «Ελληνικής Αγωγής» «Μόνο με 5€»!, δεν έμεινε ασχολίαστη από την Έλενα Ακρίτα.

«Μόνο 5€! Πόσο ντροπιαστικό!» γράφει η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στο facebook, επισημαίνοντας ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης «διαλαλεί την πραμάτεια του μέσα από τον επίσημο πολιτικό λογαριασμό που έχει ως αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης» και θέτει το ερώτημα αν «επιτρέπεται να κάνεις διαφήμιση της ιδιωτικής σου επιχείρησης χρησιμοποιώντας την πολιτική σου ιδιότητα».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«“Μόνο 5€’’! Πόσο ντροπιαστικό!

Έτσι διαλαλεί την πραμάτεια του ο επιχειρηματίας Άδωνις Γεωργιάδης. Και το κάνει αυτό μέσα απο τον ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ που έχει ως Αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός ανάπτυξης.

Ερώτημα προς δικηγόρους. Επιτρέπεται να κάνεις διαφήμιση της ιδιωτικής σου επιχείρησης χρησιμοποιώντας την πολιτική σου ιδιότητα;

#ΜενουμεΠουΜένουμεΣπίτιΝαΜηΔουλεψειΚαιΤοΜαγαζακι;»

The post Επίθεση Ακρίτα σε Άδωνη: Μένουμε που μένουμε σπίτι, να μη δουλέψει και το μαγαζάκι; appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr