Επίθεση ιερέα σε Μητσοτάκη για συναυλία Πρωτοψάλτη: «Δεν παραβίασε τα μέτρα, όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου;» (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τους κόλπους της εκκλησίας με αφορμή την στάση της «συναυλίας» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου τo περασμένο Σάββατο.

Έτσι μετά την χθεσινή αντίδραση του Μητροπολίτη Θεοκλήτου που καταδίκασε την, όπως είπε, παράνομη συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, συνέχεια έδωσε σήμερα ένας ακόμη ιερέας. 

«Ο κύριος πρωθυπουργός δεν παραβίασε τα μέτρα, όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου;» διερωτήθη το πρωί της Δευτέρας, σε πρωινή εκπομπή του Open, πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου, κάνοντας λόγο για εικόνες συνωστισμού και για άσκοπη μετακίνηση κατά τη διάρκεια της συναυλίας. 

Ο ιερέας καταλόγισε στην κυβέρνηση αρνητική διάθεση προς την Εκκλησία, κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύει και η διοργάνωση της «κινητής» συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, εν αντιθέσει με τις απαγορεύσεις προς τις θρησκευτικές τελετές.

Παράλληλα, εξέφρασε την αντίθεσή του με τις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά και της Ιεράς Συνόδου καθώς όπως σημείωσε οι εκκλησίες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν τηρώντας μέτρα ασφαλείας, παρεμφερή με αυτά των σούπερ μάρκετ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα (από 1.24:15):

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/OiilKb5IB1k” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

επίθεση
ιερέας
Μητσοτάκης
Πρωτοψάλτη
παραβίαση
μέτρα
Has video: 

Πηγή: