Αρχική Ελλάδα Επίθεση με βιτριόλι: Δύο τα ηχογραφημένα τηλεφωνήματα της δράστιδος – Πού την...

Επίθεση με βιτριόλι: Δύο τα ηχογραφημένα τηλεφωνήματα της δράστιδος – Πού την άφησε το ταξί

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, οι αστυνομικές Αρχές έχουν δύο ηχητικά ντοκουμέντα με τη φωνή της γυναίκας, που εκτιμούν ότι έστησε ενέδρα και έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα, στην Καλλιθέα.

Πρόκειται για ένα δεύτερο ηχογραφημένο τηλεφώνημα που είχε κάνει και οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για την ίδια γυναίκα.

Στη διάθεσή τους έχουν πλέον ηχητικό ντοκουμέντο διάρκειας πάνω από 1 λεπτό. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η γυναίκα δεν φαίνεται να έχει κάποια ξενική προφορά, ενώ εκτιμάται πως η ηλικία της είναι περίπου 30-35 ετών.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι Αρχές γνωρίζουν επίσης το σημείο στο οποίο αποβιβάστηκε από το ταξί η δράστιδα, το πρωινό που εξαπέλυσε την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας. Πρόκειται για σημείο στο Μετς, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Α’ Νεκροταφείο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:

The post Επίθεση με βιτριόλι: Δύο τα ηχογραφημένα τηλεφωνήματα της δράστιδος – Πού την άφησε το ταξί appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr