Επίθεση με βιτριόλι: Βρέθηκαν ίχνη του οξέος στην καπαρντίνα της κατηγορούμενης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση με βιτριόλι, που σημειώθηκε τον Μάιο σε γραφεία εταιρείας στην Καλλιθέα, με θύμα μία γυναίκα 34 ετών. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων στα ρούχα, στο κινητό και στον φορητό υπολογιστή της γυναίκας που κατηγορείται ότι πραγματοποίησε την επίθεση εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, εντοπίστηκαν ίχνη του καυστικού υγρού στην καπαρντίνα της, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Η συγκεκριμένη καμπαρντίνα είχε εντοπιστεί στο διαμέρισμά της κατηγορούμενης και είχε σταλεί για εξέταση μαζί με άλλα αντικείμενα. Το συγκεκριμένο ρούχο φέρεται να φορούσε η κατηγορούμενη 35χρονη γυναίκα κατά την ημέρα της επίθεσης. Τα αποτελέσματα δόθηκαν στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ ΑΣ. πριν δύο ημέρες, φανερώνοντας ίχνη από το καυστικό υγρό με το οποίο πραγματοποιήθηκε η επίθεση. Οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στην υπόθεση, την ώρα που η κατηγορούμενη βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών. H κατηγορούμενη συνελήφθη τον Ιούνιο και τηρώντας το δικαίωμά της στη σιωπή δεν είπε τίποτα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

«Η εντολέας μου, λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγίογλου. Play 00:00 -01:22 Mute Settings Enter fullscreen Play Σχεδόν τρεις μήνες μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας, η 34χρονη Ιωάννα επέστρεψε στο σπίτι της στις 14 Αυγούστου, μετά από νοσηλεία στο Θριάσιο Νοσοκομείο. «Ο πρώτος κύκλος έκλεισε. Σχεδόν τρεις μήνες και επτά χειρουργεία μετά την, εντελώς άδικη, σε βάρος μου απόπειρα ανθρωποκτονίας επιχειρείται η πρώτη έξοδός μου και πάλι στην ζωή», δήλωσε μεταξύ άλλων, μέσω του δικηγόρου της η γυναίκα που έπεσε θύμα της επίθεσης.

Πηγή: www.lifo.gr

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης