Επίθεση με βιτριόλι: Ξανά στο χειρουργείο η 34χρονη Ιωάννα για επέμβαση στο μάτι

Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να περάσει σε λίγη ώρα η 34χρονη Ιωάννα προκειμένου οι γιατροί να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σώσουν το αριστερό μάτι της νεαρής γυναίκας το οποίο έχει υποστεί πολύ σοβαρή βλάβη από την επίθεση με χημική καυστική ουσία που της πέταξε άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα, το πρωί της Τετάρτης την ώρα που πήγαινε στο γραφείο της στην Καλλιθέα.

Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκονται η μητέρα και ο δίδυμος αδερφός της, αλλά και ένα ολόκληρο επιτελείο γιατρώνπλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Η καυστική ουσία, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει καταστρέψει το 20% της επιφάνειας τους σώματός από την αριστερή κυρίως πλευρά, ενώ τα εγκαύματα είναι αρκετά βαθιά.

«Δεν γνωρίζει τον λόγο της επίθεσης, είναι σοκαρισμένη»

Σήμερα η 34χρονη είχε και μια πολύ σύντομη συνάντηση με τον δικηγόρο κ. Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr σχετικά με τα όσα κατάφερε να του πει η Ιωάννα.

«Σε λίγη ώρα η Ιωάννα μπαίνει στο χειρουργείο για να γίνει επέμβαση ώστε να σωθεί το αριστερό της μάτι. Στο πλευρό της είναι ο δίδυμος αδερφός της και η μητέρα της , οι οποίοι αγωνιούν για την πορεία της υγείας της. Στη σύντομη συνάντησή που είχα με την κοπέλα, μου είπε ότι τη στιγμή που περίμενε στην είσοδο της πολυκατοικίας το ασανσέρ για να μπει μέσα και να ανέβει στον όροφο όπου βρίσκεται η δουλειά της, ξαφνικά πετάχτηκε μάλλον μια γυναίκα και της πέταξε κάτι στο πρόσωπο. Δεν γνωρίζει το λόγο που της επιτέθηκε και είναι σοκαρισμένη» λέει στο protothema.gr ο κ. Απόστολος Λύτρας.

vitrioli__1_
vitrioli__2_

 

Για απόπειρα δολοφονίας μιλούν οι συνάδελφοί της

Για απόπειρα δολοφονίας κάνουν λόγο οι συνάδελφοι της Ιωάννας οι οποίοι έντρομοι κινητοποιήθηκαν και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Ο κ. Στεφάνου Ιάσωνας μίλησε στο protothema.gr και εξήγησε πού ήταν κρυμμένη η δράστις στα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας και πετάχτηκε ξαφνικά όταν είδε την Ιωάννα

«Εγώ ήμουν στο γραφείο όταν με πήρε μια συνεργάτης μου τηλέφωνο και μου είπε ότι ήταν στο φαρμακείο όταν πήγε η Ιωάννα ουρλιάζοντας από τους πόνους. Μου είπε ότι κάποια περιέλουσε την Ιωάννα με οξύ, κινητοποιηθήκαμε και την πήγαμε στο νοσοκομείο.

Ήταν πολύ σοκαριστικό αυτό για εμάς, ήταν μια απόπειρα δολοφονίας ξεκάθαρα. Αυτή η γυναίκα ήταν κρυμμένη στα σκαλοπάτια, μάλλον ήξερε ότι θα μπει η Ιωάννα μέσα στην πολυκατοικία, πετάχτηκε ξαφνικά από τα σκαλοπάτια και έριξε το οξύ πάνω στην Ιωάννα» λέει στο protothema.gr συνάδερφος και φίλος της Ιωάννας.

 

The post Επίθεση με βιτριόλι: Ξανά στο χειρουργείο η 34χρονη Ιωάννα για επέμβαση στο μάτι appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr