Επίθεση στο μετρό: Προσήχθησαν δύο ύποπτοι για την άγρια επίθεση σε σταθμάρχη

ΕΛΛAΔΑ
 
Ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια οι δύο δράστες της άγριας επίθεσης στο μετρό, σε βάρος σταθμάρχη, τον οποίο ξυλοκόπησαν όταν τους ζήτησε να βάλουν μάσκες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για δύο Έλληνες, οι οποίοι είναι ανήλικοι και το Σάββατο αναμένεται να οδηγηθουν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο συλληφθέντες είναι ηλικίας 16 και 17 ετών και έχουν απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδέρφια και διαμένουν στο Περιστέρι.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να συλληφθεί και ένα τρίτο άτομο -μάλλον ειδικός φρουρός-, το οποίο φέρεται να τους βοήθησε να κρυφτούν.
 

«Ήταν ένα κακό όνειρο, πρέπει να πάω στον γιατρό»

Νωρίτερα, ο 53χρονος σταθμάρχης είχε μιλήσει για την τραγική εμπειρία που έζησε στον χώρο της εργασίας του, όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δυο νεαρούς, επειδή τους ζήτησε να τηρήσουν τα υγειονομικά μέτρα, ο οποίος επισκέφθηκε γναθοχειρουργό για να αξιολογήσει την κατάστασή του.
 
«Ήταν ένα κακό όνειρο, πρέπει να πάω στον γιατρό και δεν μπορώ να μιλήσω… Υγεία και ανθρωπιά, τίποτα άλλο» είπε αρχικά. Και συνέχισε, αναφερόμενος στους δυο δράστες: «Για τα δύο παιδιά που με χτύπησαν δεν έχω να πω κάτι, να είναι καλά, τίποτα άλλο! Πρέπει να φύγω, να πάω στο νοσοκομείο».

μετρό
επίθεση
σταθμάρχης
αστυνομία
προσαγωγή
Has video: 

Πηγή: