ΕΠΣΛ: Ξεκίνησαν οι δοκιμές για την στελέχωση των Μικτών

Πραγματοποιήθηκε χτες (Δευτέρα) στου Γόννους το κλιμάκιο των μικτών για τους ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2006-2007 από τα σωματεία της Α’ DE-TOX και της Β’ κατηγορίας.

Περισσότεροι από 50 ποδοσφαιριστές παρευρέθηκαν και δοκιμάστηκαν από τον προπονητή των Μικτών κ. Τσέτσιλα, στο πλαίσιο της αξιολόγησης για τη στελέχωση της ομάδας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021.

Παρόντες από την Τεχνική Επιτροπή ήταν οι κ.κ. Τσακίρης Π. και Μερτζανίδης Η., ενώ το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος του τοπικού σωματείου » Όλυμπος Γόννων » κ. Καραναστάσης Α.

Για την αποδοτικότερη αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών ο προπονητής των μικτών είχε στο πλευρό του και τον γυμναστή-αξιολογημένο Β.Διαιτητή κ. Μίχο Δ.

Την Τετάρτη 30.09.20 θα πραγματοποιηθεί το επόμενο κλιμάκιο, όπου θα λάβει χώρα στο Καλοχώρι.  Καλούνται στις 16.00 να παρευρίσκονται οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι  το 2006-2007 των σωματείων της Α1′ κατηγορίας και οι ακαδημίες (Super League2, Γ ‘ εθνική και τοπικές) εκτός αυτών της Ελασσόνας και των Φαρσάλων.

Υπενθυμίζεται πως πριν την έναρξη της προπόνησης θα ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως ορίζεται από τη ΓΓΑ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέλθουν με μάσκα και στην είσοδο της εγκατάστασης θα καταγραφούν με θερμομέτρηση. Επιπλέον πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά την ατομική τους κάρτα υγείας και να προσέλθουν στο γήπεδο με αθλητική περιβολή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούνται οι προπονητές των σωματείων ή οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να επικοινωνήσουν με τον κ. Τσέτσιλα στο 6932 618917

The post ΕΠΣΛ: Ξεκίνησαν οι δοκιμές για την στελέχωση των Μικτών appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;