Έρανος για τη μικρή Νεφέλη που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα της

Η οικογένειά της επιθυμεί να μεταβεί το 2χρονο αγγελούδι σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

Έρανο για να ανταπεξέλθουν στα έξοδα που έχουν προκύψει μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε η μικρή Νεφέλη τον περασμένο Ιούνιο, στο χωριό Μεσημέρι Θεσσαλονίκης, κάνει η οικογένειά της, ζητώντας απ’ όποιον μπορεί να βοηθήσει.

mikri_nefeli

Η μικρή Νεφέλη έπαιζε όταν ο πατέρας της προσπάθησε να βγει από το πάρκινγκ με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί το μικρό κοριτσάκι και να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του οχήματος. Εδώ και 38 ημέρες η γλυκιά Νεφέλη βρίσκεται πλέον στην ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όλες οι προβλέψεις ήταν απαισιόδοξες για το μικρό αυτό αγγελούδι.

mikri_nefeli2
mikri_nefeli3

Όμως με πίστη στο Θεό και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών η Νεφέλη ξεκίνησε να αναπνέει μόνη της, χωρίς μηχανική υποστήριξη. Η οικογένεια ξεκίνησε έναν τιτάνιο αγώνα για να συγκεντρώσει χρήματα που χρειάζονται για την αποκατάστασή της. Την περασμένη Παρασκευή η Νεφέλη έκανε χειρουργείο για να τοποθετηθεί βαλβίδα στο κεφαλάκι της. Το κόστος της αποθεραπείας της μικρούλας όμως είναι υπέρογκο. Η οικογένεια αναζητά την καλύτερη δυνατή θεραπεία για την, ούτε 2 ετών, κορούλα τους και στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιο κέντρο που μπορεί να αναλάβει ένα τόσο μικρό παιδάκι γι αυτό και η οικογένεια με την βοήθεια όλων θα προσπαθήσει να μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

Οποίος θέλει και μπορεί να βοηθήσει μπορεί να κάνει κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειάζονται τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουν.
PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN: GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
BIC: CRBAGRAA
BRAND’S NAME: 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς.
Οποίος θέλει να επικοινωνήσει με την οικογένεια μπορεί να το ζητήσει με μήνυμα στην σελίδα info@paidikihara.com

protothema.gr

The post Έρανος για τη μικρή Νεφέλη που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα της appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr