Εθνική ποδοσφαίρου: «Να επανεξεταστεί το αίτημα για την έναρξη της Super League2 και της Football League»

Δύσκολες στιγμές βιώνουν οι παίκτες της Super League 2 και της Football League, καθώς τα πρωταθλήματα που αγωνίζονται δεν έχουν ξεκινήσει και ζουν στην αβεβαιότητα.

Οι διεθνείς μας στέκονται στο πλευρό τους αποδεικνύοντας ότι οι ποδοσφαιριστές είναι «ενωμένοι» και μία γροθιά, καθώς οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος λίγο μετά το σημερινό φιλικό με την Κύπρο όπου κέρδισαν 2-1 εξέδωσαν, μέσω του ΠΣΑΠ, κοινή ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους συναδέλφους τους στις δύο μικρότερες ελληνικές επαγγελματικές κατηγορίες.

Κίνηση που αποτυπώνει ανάγλυφα πως οι παίκτες, δεν έχουν σκοπό να αφήσουν μόνο τον οποιοδήποτε συνάδελφό τους.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας της Super League 2 και της Football League.

Κατανοούμε απόλυτα την κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας λόγω της έξαρσης της πανδημίας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιδιαιτερότητα του κάθε επαγγέλματος.

Η μη έναρξη των δύο κατηγοριών θα επιφέρει μη αναστρέψιμη καταστροφή για εκατοντάδες οικογένειες ποδοσφαιριστών.

Ζητάμε να επανεξεταστεί το αίτημα για την έναρξη του πρωταθλήματός, πάντα με την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου.».

Πηγή: protothema.gr

The post Εθνική ποδοσφαίρου: «Να επανεξεταστεί το αίτημα για την έναρξη της Super League2 και της Football League» appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;