Ευαγγελία Συριοπούλου: Πότε η σχέση γίνεται γάμος

Η δημοφιλής ηθοποιός. Ευαγγελία Συριοπούλου, διατηρεί σχέση με έναν οικονομολόγο για αρκετά χρόνια μάλιστα!

 

View this post on Instagram

 

Στα μπλε… @kokkorisoptics #sunglasses #kokkorisoptics #thankyousomuch #saintlaurent #saintlaurentsunglasses 🥰🕶 @stefania_dros 😘

A post shared by Evangelia Syriopoulou (@evagelia_siriopoulou_official) on

«Με τον σύντροφό μου είμαστε σχεδόν 10 χρόνια μαζί»

«Με τον σύντροφό μου είμαστε σχεδόν 10 χρόνια μαζί. Δεν είναι ηθοποιός, καμία σχέση. Είμαστε μαζί από τα χρόνια που ήμουν στη σχολή. Όλη την πορεία μου την έχω περάσει δίπλα του. Τώρα πια, έχει αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητα και του συντρόφου μου. Μεγαλώσαμε μαζί, κάναμε πράγματα μαζί, προοδεύσαμε μαζί. Κάναμε πράγματα για τον εαυτό μας μαζί και στηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να φανταστώ πως θα είναι η ζωή μου σε λίγα χρόνια, το αφήνω λίγο μαγικά να γίνουν τα πράγματα, δεν θέλω να φαντάζομαι. Θέλω να αποκτήσω παιδιά. Μεγάλωσα σε μια πολύ ωραία οικογένεια και θέλω να κάνω κι εγώ μια ωραία οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.

 

View this post on Instagram

 

Ένα κλικ από τα χεράκια της @olympiakrasagaki 📸😘 #backstage #photoshooting #okmagazinegr #evageliasiriopoulou #portrait

A post shared by Evangelia Syriopoulou (@evagelia_siriopoulou_official) on

Ο έρωτας

Η ηθοποιός είναι ζευγάρι, εδώ και 9 χρόνια, με τον οικονομικό αναλυτή Στράτο Πατσατζή. Μας τον σύστησε σε μία από τις πρώτες της αναρτήσεις στο instagram. «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα…»

Ιδού!

 

View this post on Instagram

 

Λίγο κρασί λίγο θάλασσα…😀😀😀

A post shared by Evangelia Syriopoulou (@evagelia_siriopoulou_official) on

Το ενδεχόμενο του γάμου

«Για μας ο γάμος συνδέεται με τη δημιουργία μιας οικογένειας. Όταν θα πάρουμε την απόφαση να γίνουμε γονείς, θα σκεφτούμε να παντρευτούμε. Έτσι και αλλιώς με τον Στράτο ζούμε σαν παντρεμένοι, αφού συγκατοικούμε από την αρχή της σχέσης μας. Γνωριστήκαμε καλοκαίρι και το φθινόπωρο μείναμε μαζί» είπε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Πηγή: Ζωή & Τέχνες – ΤΑ ΝΕΑ