Φρικτός θάνατος για 55χρονο επιβάτη τρένου – Ακρωτηριάστηκε πάνω στις γραμμές

Φρικτό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας 55χρονος επιβάτης της αμαξοστοιχίας 602 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Γύρω στις 3:30, ξημερώματα της Δευτέρας, σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ για έναν άνδρα σοβαρά τραυματισμένο στις γραμμές, ο οποίος τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε επί τόπου.

Ο άτυχος άνδρας ακρωτηριάστηκε

Όπως αναφέρει το lamiareport, ο άτυχος άνδρας φέρεται να αποβιβάστηκε μαζί με άλλους επιβάτες στον σταθμό και ότι επιχείρησε να ανέβει και πάλι σε αυτό, την στιγμή που το τρένο αναχωρούσε.

Στην προσπάθειά του να ανέβει στην αμαξοστοιχία, φαίνεται πως το χέρι του κάπου πιάστηκε με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί και να πέσει σοβαρά τραυματισμένος στις γραμμές του τρένου.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όμως ο άνδρας είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του. Οι αστυνομικές αρχές αφού ενημερώθηκαν έδωσαν σήμα στην Θεσσαλονίκη, όπου και συνελήφθη ο 41χρονος οδηγός της αμαξοστοιχίας.

Κανείς στο τρένο δεν αντιλήφθηκε το δυστύχημα

Κανείς από τους επιβαίνοντες του τρένου δεν αντιλήφθηκε το μοιραίο περιστατικό και τον άτυχο άνδρα εντόπισαν άνθρωποι που είχαν κατέβει στο σταθμό ενώ περίμεναν μεταφορικό μέσο για να τους πάρει από εκεί.

Τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού δυστυχήματος διερευνά το ΑΤ Δομοκού.

Πηγή: Ελλάδα – ΤΑ ΝΕΑ